|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() za maturalni rad radim USB IC port. ima možda tko doma svijet elektronike broj 5x(oko 55-58, mislim 57) u kojem je taj sklop i koji bi mogao skenirati cijele stranice jer bi polako trebao raditi sklop : evil :? Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 26.02.2007. u 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered abuser
Datum registracije: Feb 2007
|
Bio je u nekom BUG-u IC prijemnik, ali ne i predanik. Dakle, jednosmijerni. Imam negdje i shemu tog cuda, pa ako trebas, skeniram ti... BTW, radi se o sklopu koji se steka na RS232 (serijski port).. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
jedna relativno nevezana stvar - ako ce netko ici raditi infracrveni receiver, jel bi mogao odmah napraviti x2, platim materijal+pivu? Zadnje izmijenjeno od: rendula. 28.02.2007. u 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
ovo je kul stvar.. mislim da bum naručil jedne djelove za 20euri tati u njemacku ![]() onda na cebitu preuzmem ![]() ako jos netko treba, PM.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
1. http://www.imagehosting.com/show.php...ture1.jpg.html 2. http://www.imagehosting.com/show.php...ture2.jpg.html 3. http://www.imagehosting.com/show.php...ture3.jpg.html
![]() |
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo mozda i ovde nadjes nesto sto bi ti moglo pomoci.
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemojte stavljat slike iz časopisa, znate da to nije dozvoljeno...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
ma nije to to. treba mi ova shema iz svijeta elektronike broja 57 ili iz nekog drugog izvora IC primopredajnik preko USB porta U ovom članku predstavit ćemo vam IC primopredajnik koji omogućava upravljanje računalom pomoću univerzalnog daljinskog upravljača (ili npr.slobodnim tipkama na daljinskom za TV). Kako serijski portovi polako odlaze u zaborav, izradio sam sklop koji radi preko USB porta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|