|
![]() |
#1 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() Dakle. Da li bi Win 98Se mogao raditi na P133, 16Mb Ram, 1,5 GB HDD, neka S3 graficka? ![]() Pod onim "mogao raditi" mislim da normalnu upotrebu za tipkanje u wordu, i rad nekim veoma nezahtjevnim aplikacijama ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Mogao bi! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Skini s neta 98Lite , to sam instalirao na 133/8mb/1.6Gb komp. Svira mp3ce, word 97 radi ok. Ne očekuj čuda, ali služi svrsi. edit: ima 16 rama mašina
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 10.10.2003. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ide, nedavno sam slagao neku PC pisaću mašinu sličnu tome i uspio sam naći još 16 Mb EDO RAMa tako da je sada 32 i pristojno gura 98SE i Office'97
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam imao takvu kramu poprilican broj godina i na njemu su stalno bili Win98se i sve je radilo bez problema bilo je vise rama 32 MB neko vrijeme cak 48 MB i 187,5 Mhz (75x2.5). Ako ti treba samo za word i sl. radi ko beba (naravno ovisi o tome sa cime ga usporedjujes). ![]()
![]() |
#6 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
OK. Znaci moze.
|
|
Oglas
|
|
![]() |