|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
I ja imam isti, isto bez titla. Probao sam sve i svašta, jedni kažu:reži, drugi: spajaj, treči: najdi titl za 3 cd-a. Na kraju sam popizdio, spakirao"trio" u ladicu i nabavio isti film u divx izdanju i problemi su riješeni. Znam da ti nije neko rješenje, ali ja sam dugo vremena tražio titlove za 3 cd-a, ali bezuspješno, na koncu: odustah ja. bokac |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
jebo VCD koji nema titlove na sebi, meni bi to bilo ispod casti snimiti ![]() inace sve sto ti treba je u osnovi notepad i bilo koji subtitle editor......presjecec u note padu titlove tamo gdje pocinje sljedeci CD (kako to znati?pokreni film i gledaj koji je zadnji titl ![]() spremi tri odvojena filea i pokrenes editor titlova....prvi file je u redu i njega nediras.ucias drugi i stavis da se titlovi prikazuju xx minuta i xx sekundi ranije (xx.xx je trajanje prvog cd-a dakle ako je prvi cd 45.32 sekunde stavis da se titlovi prikazuju 45.32 minuta ranije (ili 2732 sekunde kasnije, ovisno o editoru)) to napravis i s trecim fileom jedino sto ovaj put zbrojis CD1+CD2.... posao od nekih 3 minute ukupno max |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
MV2 cita barem meni (sad sam na brzinu skodirao nesto u svcd i vrtio je bez frke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|