|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Pci-e Graficka do 500 kn ?
Evo posto nemam bas puno love i nisam ocekivao da ce mi moja gigabyte x600 pro nakon godine dana krepavat lagano.. Koju graficku do 500 kn da uzmem ??,pretpostavljam da je ati bolji izbor sad samo koji model x 1300 ??.. : bonker :cilj je da mi vrti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Probaj rastegnut još koju kunu za ovu grafu: VGA Galaxy PCI-E nVidia GF7300GT 128MB DDR3 >> 538kn Optimum računala Definitivno best-buy za te novce! ![]() Evo i tu malo pogledaj cijene, bradnovi i trgovine koje ti odgovaraju. http://www.nabava.net/katalog/trazil...7300GT&x=0&y=0 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
VGA Galaxy PCI-E nVidia GF7300GT 128MB DDR3 >> 538kn Optimum računala hmm dali je bolja od Powercolor Radeon X1300Pro 256MB DDR, PCIE, TVout, DVI 470,55 kn Powercolor Radeon X1550 256MB DDR, PCIE, TVout, DVI 555.00 kn.. Posto sam do sada uglavnom bio ati fan neznam ni dali je GF7300 bolja od atijevih x 1300 ,x1600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
ma kako je bolja kartica s ddr3 memorijom koja radi bez problema na 600/1600 naspram ovih nabrijanih ati s ddr memorijom? nemojte covjeka muljat ![]() nego, jel ima tih galaxy uopce za kupiti vise? znam da poslije nove nekako nije bilo 128mb modela vise za uzeti, samo 256 a pricalo se ovdje da ih nece vise ni narucivati zbog nekih reklamacija. da mi je znat kojih, kupio sam dvije i nemam zamjerke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
tih 128mb nema ,da ima - jedna bi kod mene kucala . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
navodno se zasrali silnih reklamacija. a mogu se okladiti da znam sta je - te 128mb se ne vole s default winxp driverima koje instaliraju za nvidiu. slika se sva mrlja. cim stavis normalne drivere, verzija nebitna, sve normalno. na visti problem ne postoji koliko sam vidio. ova 256mb verzija isto tako nema tog problema ili barem se meni nije pojavio neki dan kod reinstalacije iako sam ovaj put bio pametniji pa odmah stavio normalne drivere cim su se prvi put bootali pa bas i nije bilo prilike previse da se pokaze. ako je stvarno to u pitanju i ako su vratili gomilu ispravnih kartica uvozniku to bi mogla biti smrt galaxya u optimumu. a ta ideja mi se bas i ne svidja, taman sam se navikao na brzo i jeftino i cekam gf8 seriju ![]() sto se tice AGP verzije IMO to je totalno neisplativo. osim sto su kartice skuplje u startu agp je klinicki mrtav. voli bi reci da postoji dobra alternativa na trzistu polovnjaka ali osim neke jako povoljne 6600GT rekao bi da nema. a izgleda da cemo prije svi osobno upoznat uskrsnog zeca nego vidjet jeftinu polovnu 6600GT. tako da je pametnije rijesiti se svega dok vrijedi i uzet nesto PCIe, cak je i soc nebitan. recimo asrock klasa 939 (cisto memorije radi) i neki athlon 3K+ polovni se nadju i za 500kn, bilo koji socA proc da imas i plocu neces prodati ispod 300/350 zbog prilicno blesavog trzista. odbijemo ovo sto bi se dalo za skuplju AGP graficku i presli smo na PCIe u dva kratka koraka ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam imao jednu Galaxy 7300GT sa 128MB. Bila je totalno neispravna, morao doplatit za ovu sa 256MB ciglih 250kn ![]() ![]() No eto... BTW tih sa 128MB nema nit ce bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
OK znaci 7300GT je bolja,brza i stabilnija graficka od ati x 1300, x 1600... Hhe ocekivao sam makar u ati topicku da ce neki ati fan reci koju dobru rijec za ati. huh mozda je vrijeme za prebacivanje na nvdiju.. znaci memorija je toliko vazna da cak i recimo x 800 verzije sa gddr3 memorijom su brze od recimo x1300 sa gddr1 i 2... mislio sam da chipset tj gpu od graficke znaci vise.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ati je slab u tom segmentu , imao sam i x1300 i x1300pro i to je slabo za igre , ali do 500kn je bolji izbor od 7300gs koja je 64bitna . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
pa tko prica o gs modelima, od njih je jaca i 6600 vulgaris. a 6800gt je nesto malo jaca od ovih 7300gt ali ne toliko da bi bilo primjetno izvan benchmarka i svakako ne toliko da nadoknadi 2 godine garancije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
OT: Pošto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pojma nemam, ovisi koliko bih dobio. Ako budem prodavao bit ce tema za to. Nemojmo ovdje spamat. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|