|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Pomoć. GA K8N-SLI
Molio bih ako mi netko može reći sa kojim BIOSOM fleshati ploču Gigabyte GA K8N-SLI da se FSB može podići preko 412 MHz. Jer dotična , a i nf9 ultra pati od tog problema da zablokira čim želite podići FSB preko 412. Ne želim kemijati sa raznim biosima pa ako zaista znate s kojim se to može napraviti bio bih jako zahvalan. Unaprijed zahvaljujem svim ljudima dobre volje na forumu. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
OMG,pa što če ti toliki FSB?Možda ploča ne može više iči? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...pa do 212 htt-a ide svaka pa i ona "najeftinija" ???
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Da mnoge ploče sa nf4 ultra/sli su to izgleda imale... Moja je isto (navodno - jer ja sam je dobio polovnu već flashanu pa nisam isprobavao) imala vježbe na cca 250 i tek nakon par revizija biosa je došao normalni... Zato su u početku DFI Lanpartyce i Epox 9npaj te Asrock Dual SATA2 i bile totalni roxor u odnosu na većinu - nije bilo tih problema i od starta se dalo klokat lagodno... Desilo in se slučajno? Nisam baš uvjeren...
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma nisam rekao da su stajale na 212, naravno da nisu samo da je malo previše njih imalo čudne "lockove" koji su nakon par revizija biosa nestali... ![]() Recimo raja po raznim forumima (to sam gledao davno kad sam je kupovao) je tvrdila da KN8 Ultra prije određene revizije (sad nisam siguran koja je bila) niije htjela preko 250 jer uopće nije ni bilo postavke za više, onda je došla postavka ali kad si povuko FSB preko toga - paf i to na svim razinama napona čipseta... Tek par revizija kasnije je stvar popravljena i sad možeš nategnut na 320-340 bez frke, mada moraš dosta piknut čipset napone...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|