|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2005
|
handycam Sony dcr-hc23e problem
Imam kameru Sony dcr-hc23E i pokusavam spojiti na komp putem dv kabla i firewire ulaza na zvučnoj kartici (Audigy kartica) i jednostavno mi komp uopće ne prepoznaje kameru. Probao sam kod kolege na njegovoj kartici IEE1394 međutim ista stvar komp ne prepoznaje kameru tj. nikakvi znakovi zivota. Ako netko nesto zna neka pomogne please. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Si dobil kakav cd s kamerom? Valjda jesi pa to instaliraj kaj si dobil, ili odi tam pod control panel, search for devices nekaj tak. Meni je tak uspjelo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Jesam dobio CD sa kamerom ali tamo se nalazi driver za USB od kamere i software za obradu i prebacivanje sa kamere sto sam instalirao, ali kod mene je problem sto meni komp ne prepoznaje kameru. Isao sam na add new hardware i nista kao da nisam nista prikljucio na komp, a imam kabel IEE1394 i na zvucnoj kartici imam taj prikljucak ali kada ubodem kameru nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Nemam drugi tu i jest problem ali mislim da je neispravan DV izlaz na kameri, odnio sam u servis neka ga oni pogledaju pa ćemo vidjet. U svakom slučaju hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|