|
![]() |
#1 |
Krasan Momak
Datum registracije: Oct 2006
|
Logitech Harmony, gdje, kada, kako i zasto?
Mislio sam kupit logitech harmony,model 525. Trazio sam svuda, ali ne mogu naci ni jednu butigu gdje bih mogao kupiti taj univerzalac. Zanima me dali netko ima takav daljinski pa da mi kaze svoje dojmove o njemu... Dali netko zna gdje bih mogao nabaviti takav daljenski, i dali vrijedi toliko novaca (500 kn)? Hvala unaprijed ![]() EDIT: Maknuo sam caps mod iz naslova Zadnje izmijenjeno od: Costa. 15.01.2007. u 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ha ispaltivost ti je vise manje relativna. Nema ti tu neke bas isplativosti i ergonomije. Njegova funkcija je vise manje da napravi WOW efekt i toj grupi ljudi je i namjenjen. Barem to ja tako dozivljavam. Al evo iskreno. Da imam sad 500kn viska potrosit na neki gadget razmislio bi cak i o ovome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Jedna od onih stvari kad bi imao viska para na kaj bi potrosio. Ali to se nebu tak brzo dogodilo! |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
imo ga u rukama....znas onaj osjecaj kada imas u rukama igracku po 10kn....e takav je kada uzmes taj harmony ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Krasan Momak
|
Ok, sad mislim da cu jos malo potraziti, ili se predomisliti za nesto drugo... Naime, to je trebao biti poklon za moje roditelje prema tome da kad se selimo u novu kucu (a to ce biti ubrzo) misle kupiti klimu, sharpov aquos, kucno kino, maxt tv i ostale stvari, pa sam mislio da ce imati ogromnu konfuziju sa 5 na vise daljesnkih..., al dobro, ima vremena jos, hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Neznam šta svi pljuju po tom daljincu, kolko sam ga ja vidio daljinski je super. Može se narediti na sve živo, sa nečime će ti raditi odmah, sa nečime neće, malo patnje, al svi kažu kad su ga poštelali da radi savršeno i da su prezadovoljni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Krasan Momak
|
Izmedju dvije vatre sam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Krasan Momak
|
Pod "ogromne" mislio sam na to da se moze namjestit da radi sa svim uredjajima, ako imas origigi daljenski, moze i od njih skinuti kod (ili sta vec potrebno da radi), a ostalo sve se programira pomocu kompa... Inace nisam mislio davati te neke svote od 1500, 2000 kuna (koliko kostaju 885 i 895) za jedan daljenski jer bas toliko viska para nemam, a i 500 kuna je previse za daljesnki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Istina. Mislim da u Ve-Milu možeš isprobati daljinac, bar se u OS neko vrijeme moglo. Odi pa vidi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
daljinac je u globalu OK i sto se tice funkcija ima gotovo sve kao i ona tri-cetiri puta skuplji, ALI !!! radi se o tome da je uzasno lose napravljen, plastika je tvrda, tipke su takodjer od tvrde plastike....onaj po 30 kn je bolje napravljen ![]() iskreno ja sam ga mislio kupiti sebi i da je bolje sklopljen uzeo bih ga...no .. bas i nema nekog izbora u klasi do cca 700kn.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
http://www.remotecentral.com/imon/index.html Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
sad ste me zaintrigirali sa tim daljincima... odmah par brzih pitanja: -da li postoji verzija koja koristi bluetooth kao prijenos? (trebam kupovati bluetooth dongle pa da ubijem dva problema odjednom) -da li se uz pomoć ovog daljinca mogu kontrolirati funkcije u recimo GOM playeru ili madia player classic? powerDVD? -da li se daljinac mora "uperiti" direktno" u onaj prijemnik što ide u USB ili ne? (govori o daljincu Logitec UltraX media remote za 200kn u Mikronisu? ili radi na principu nekakvog wirelesa? ![]() može li se s njim paliti i gasiti komp? aj puno fala onima koji znaju odgo vore, jer baš nema reviewa za njega? a ovaj harmony može kao i TV kontrlirati ujedno i komp? čak i klimu? a kakva je stvar sa audio receiverom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovaj IMON Inside koji ja imam pali komp, i može se podesit u svim programima, može kao miš služit.. Dobio sam uz DVB-T karticu daljinac al sam podesio za Terratecov program na IMONu tako da ovaj više ne koristim. ![]()
![]() |
#16 |
Premium
|
Harmony može kontrolirati sve što ima infrared reciver, psa, mačku, susjedu... pa tako i audio receiver. Ako nema gotove konfiguracije na netu možeš ga naučit tako da uperiš stari daljinac u dno Harmony daljinca i memoriraš funkcije. EDIT: Ovaj drugi daljinski koji spominješ, ako radi na principu pozivanja kratica za tipkovnicu (kao iMON) onda možeš skoro sve programe na kompjuteru tako kontrolirati (video i audio playere sigurno, ostalo treba pogledati). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Citiraj:
buljo, gdje kupio i koliko novaca? ona tipka za miša funkcionira baš kao miš po ekranu? jesi zadovoljan? ali me zaza taj infracrveni sensor, jer mi je komp doslovno iza leđa u odnosu na TV.... ![]() ma meni treba daljinac za neke osnovne gore navedene potrebe, pa bi možda uzeo onaj logitech ultrax za 200kn.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.optimum-online.hr/shop/in...24649e1b33939d Radi super, sve se da podesit, zadovoljan sam kako daljinski hvata, da mogu birat opet bi uzeo.
![]() |
#20 |
Lika u mom srcu
|
meni taj imon ne dolazi u obzir iz razloga što nemam optičku vidljivost sa kompom.... ne znam da li valja što ovaj UltraX, stvarno je povoljan a on je preko radio frekvencije, pa ne treba optičku vidljivost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
A baš sam ti htio isto preporučiti iMON, super daljinac, imam ga na HTPC-u, hvata i bod bijesnim kutevima signal. Nego pogledaj za taj daljinac koji software koristi za daljinski, kako poziva funkcije unutar programa. Ako je preko kratica za tipkovnicu onda bez straha možeš ga uzeti, samo u programu koji trebaš poštelat pogledaš pod "hot keys" i narediš to u driverima programa (ako već nema sam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
http://justdeals.stores.yahoo.net/9661890403n.html Piše da podržava neke audio/video playere. Vjerovatno još više, ali nisu navedeni. Inače piše negdje da podržava i Windows MCE tako da mi se čini da nebi trebalo biti problema. Još ako gdje nađeš da ga GIRDER podržava, onda stvarno možeš raditi šta hoćeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Evo, može sve, znači Girder ga podržava preko nekog HID plugin-a. http://www.promixis.com/forums/archi...p/t-11380.html Pošto ima neke zezancije sa naređivanjem naletio sam i na ovaj topic, nisam čitao, al pretpostavljam da riješava sve probleme sa naređivanjem plugina da radi sa daljincem. http://www.promixis.com/forums/archi...p/t-12823.html Inače za ovaj software što dolazi sa daljincem kažu da je šrot. :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Nabava izbacuje http://www.pnp.hr/ Al je skuplji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
nabava mnogo toga izbacuje, na tom pnpu nisam našao harmony, samo je na nabavi pisalo, u vemilu ga nema, našo sam još 2-3 dućana bez nabave, nema, a sutar ću dobit poziv oće bit moguće naručit, al ne vjerujem, pa kaje ovo tak teško dobavljivo???? lol sad ga još više želim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|