|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Medal of honor - kako proći jedan nivo ??!
Dakle u navedenoj igrici (I) na nivou gdje tenk dopratim do mosta (usput porokam okolne Švabe), most obranim snajperom od Nijemaca koji ga žele minirati, te zatim moram pozvati zračnu podršku!! E to ne znam kako ?? Popnem se na toranj, ali ne pomaže... molim help! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Moras koristit dvogled, uperit dvogled negdje i onda stisnut neku tipku za pozvat zracnu podrsku. Davno sam to igrao ali mislim da je tako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
To sa dvogledom je iz Call of duty-a mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma i meni se čini, ali moram držati dvogles na neprijateljskom tenku predugo... kad bih znao koju tipku hm ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Dakle gledaj bez dalekozora i kad vidiš od kuda dolaze pogledaš ih kroz njega i stisneš tipku (e sad na početku ti piše kako naređuješ paljbu - u stvari daješ koordinate - da li je fire ili neki use ne sječam se). Švabe će ti dolaziti sa svih strana zato moraš biti brz - nemoj se truditi da ti pucaš jer ćeš izgubiti - tenkove dosta lako skužiš ali pazi na pješadiju - ne smiju doči do onog mjesta sa drge strane gdje im je uređaj za dizanje mosta u zrak. Znači za svaki cilj koji vidiš - moraš kroz dalekozor zvati podršku.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|