|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pomoc potrebna.. par pitanja.. Umrezavanje racunala Wirelessom
Pozdrav svima, eo imam jedan problem... Imam 2 racunala na jednom xp a na drugom win 98, htio bi umrezit ta dva racunala prvenstveno radi sheranja inteneta... U svom kompu imam wireless karticu i na svom i na sestrinom kompu... Ok moja meni sluzi za vanjsku wireless mrezu ne za kucnu... Sad me zanima jel ima kakav "Jack" il koji vec k.. da mogu u jednu wireless karticu ustekat i vanjsku antenu i kucnu?? I kak to umrezit s jedne wireless kartice na drugu?? i to da win 98 cucla internet od xp-a ... Zivjeli! ! ! !
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Imam modem od t-coma spojen na usb... i wireless karticu u kompu.. preko koje bi ja umrezio ta 2 racunala i shero intenet sa drugim racunalom..
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da imaš dvije alternative: 1. kupiti još jednu WLAN karticu 2. kupiti polovni WLAN modem/router kojim ćeš zamijeniti postojeći Mislim da bi solucija 2 bila najelegantnija, a polovni se515 ili 555 možeš naći za male pare.
![]() |
#7 |
Premium
|
1. soluciju imam.. nazalost neam wireless router... Dodati na javnu mrezu?? kak? ona ima svoj ip, di se podesava umrezavanje 2 wireless kartice?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|