|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Eto osim što nam daju drivere malo njih zna da nam i daju alate za totalno uklanjanje svega vezanog uz njih. ošto su danas izašli novi driveri i pošto se dosta Vas na forumu žali na probleme sa zaostacima od prijašnjih drivera i pojednih njegovih dijelova (recimo SMARTGARTA ![]() http://www2.ati.com/drivers/cat-uninstaller.exe http://www2.ati.com/drivers/smartgart-uninstall.exe
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Snimio sam taj cat uninstaller al ovoga... kaj ovaj hoce od mene? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Veky. 25.03.2006. u 08:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da stisneš OK ![]()
![]() |
#4 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Evo skinuo napokon Omega drivere.. Pa pročitao post za uninstall, pa ćem probati, iako nisam odinstaliravao drivere još.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
***2CROwded***
|
E dečki ![]() S ovim sam samo zasrao. Isto kao i Vekyu, ništa se nije vidjelo, nije odinstalirao samo je resetirao ! Odinstalirao sam normalno. No kod instalacije novih Omega mi kaže da nemože nešto s nekim fileom ili da fali, hm, zar je došlo do greške kod downloada. I sada kada želim s druge stranice, trenutno ne radi ni omega stranica ni za download druga, radi ova s koje sam i skinuo, ![]() Koma... Sada sam na rezi 600x800 Edit: Evo ponovno sam skinuo s druge stranice. Sada pak neće instalirati na kraju, kaže da probam sa Standardnim VGA driverima prije omege!?!??! Mislim koje gluposti su sada to !? Zadnje izmijenjeno od: Kova. 10.10.2003. u 02:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E to vam je tak kad se zajebavate a do sad vam je "po starom" dobro išlo ![]() Ovo sa Omegom je čest problem kad ideš brisati SVE ![]() Negdje vam je na driverheavenu bilo sve fino objašnjeno,a koji put se stvar rješi instalacijom drivera u safe-modu... Osim toga, kak se meni vidi-to malo sranje briše SAV ATI soft:burn: , tak da se ne čudite ako imate kakve ATI-jeve alate/rendere,screen-savere, demoe i sl/ mislim da će uredno de-instalirati i njih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
***2CROwded***
|
Dakle ovako, sada nemogu instalirati ništa, ni normalne drivere, ni omega ništa. Uvijek kaže ovo: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Something smells like shit....yap its ATI card ![]() Blažena NVIDIA i njezini driveri ![]() p.s: tko jebe to što nevidimo zmaja važno je ionako samo žena koja jaše Zadnje izmijenjeno od: marac. 10.10.2003. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
***2CROwded***
|
Ma mali format, i sve je super. Bilo je i vrijeme za format, izbacivao je neke errore prilikom surfanja s IEom. Samo mi je glupo šta mi nije ni Arconis Backup upalio, pa mi je sj. cijelu particiju, no kao što rekoh format i sve riješeno ! ![]() Sada rade. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|