Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Case Modding
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.02.2007., 18:05   #1
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
monsoon 2 lite

http://www.anandtech.com/casecooling...spx?i=2921&p=2

danas u novom listu čitam za ovaj kuler,piše da temp žestoko klokanog 6800 nije prelazila 40 što baš i nije točno,ali im je cilj postići temp od 25 stupnjeva,ne niže nego 25 zbog kondenzacije,bit će da ima termosat u sebi.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2007., 18:15   #2
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Nista novo. Vec par mjeseci se u HR moze kupiti Titan Amanda (600-700kn? ovako nekako), zracni cooler s peltierom. I on ima regulaciju temperature putem PCI kartice, izgleda jako slicno ovome...
Matesonik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.02.2007., 18:16   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Čitao sam cijeli review na nekom site-u baš danas ponukan tim člankom. Ima senzore na Peltier pločama tj. ne očitava temp proca već ploča. Po grafikonima koje je lik stavio uz review, vidi se da stvarno dosta spušta temp. Nažalost, cijena mu je prilično iznad one o kojoj piše u Novom listu. Naime, ne košta 90$ već 150$ (newegg.com). Isto tako, problem su i poveće dimenzije istog. Postoje 2 verzije - obična i Lite. Razlika je u tome što se kod obične dobije 5,25" bay sa lcd-om, par dugmića za štelanje i svom potrebnom elektronikom, a kod Lite se potrebna elektronika nalazi na PCI kartici. Cijena Lite verzije je oko 115$ na newegg-u. Vent je uključen u cijenu. Podržava s939, AM2 i 775. Montaža je full jednostavna i ništa ne lijepi na ploču tako da ga se uvijek može skinuti bez opasnosti po ploču (za razliku od nekih drugih coolera).
Staro 22.02.2007., 18:18   #4
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Mislim da je ovo puno bolje od Titan Amande, barem po performansama...

Samo, i troši jako puno

EDIT:
Baš sam danas čitao, čovjek je uspio natjerati E6400 na 4.1Ghz na XS-u, ali nije još dao SS-ove, pa je to sve rekla-kazala...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno