|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Imam napajanje frontier 300W. Konfiguracija je amd2000+, msi kt3 u2, gf4 ti, hdd maxtor 60 Gb, Toshiba dvd, lg cd-rw. Sumnjam na probleme sa naponom u cijelu kući (trenutno mjerim), ali recimo kad je sve složeno gasi se hdd ili nešto od dvd,cd-rw. Kad nešto od toga maknem, sve radi super. Mislim da je napajanje u pitanju. Još jedna stvar, jedno vrijeme dok sam imao proview 19" na refresh rate od 85hz slika je bila kao na 60hz. Kad maknem printer, skener, ext.modem, cd-rw, dvd, onda radi ok. Zabrinjava me to, jer mislim da mi je zbog toga otišla stara mb (sa JNC 300). tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Struja
Citiraj:
pitaj HEP sta kazu na to, cut ces zanimljive odgovore ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
...
|
Re: Re: Struja
Citiraj:
zbog toga mi izgleda i ups ne radi!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..
|
Re: Re: Re: Struja
Citiraj:
inace svako napajanje gubi snagu radom...znaci i 300w napajanje za godinu dvije nije vise 300w...koliko je neznam ... ako vec imas toliko puno toga razmisli o nekom jacem napajanju..mislim kvalitetnijem..imas foltron 350w za 500-injak kuna..enermax isto...a chiftec 420w za niti 600kn... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Re: Re: Re: Struja
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
..
|
Re: Re: Re: Re: Re: Struja
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
..
|
Citiraj:
gdje zivis? dalmacija ima navodno dosta problema s skakanjem napona gore dole...ovdje su se i neki slavonci bunili... ja u zg nemam tih problema...mozda i imam ali ih nisam primjetio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Re: Re: Re: Re: Re: Struja
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
UPS je zakon. Uzeh APC-a nekidan (1000VA), spojih na njega sve moguće, od TV-a, monitora, kompa, videa, linije i nikako da dođe na 75%. Čak i kad sve radi. A, čim je kiša i lagano nevrijeme, stalno kucka baterija-mreža-baterija-mreža. Gdje sam dosad bio? Usput, ne mora toliko niski napon uništiti uređaje, koliko njegovi skokovi, odnosno vršne vrijednosti, a da ne spominjem interferencije. Meni je, recimo, napon redovito 220-230V, ali mi je TV (Panasonic 100HZ) već tri puta otišao iz razloga naglih padova-skokova napona, mada ima odličan naponski sklop u sebi. Sad više nema poskakivanja slike, kao da je divlji poni.
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Koliko si prčezosa morao izdvojiti za taj UPS??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
..
|
Citiraj:
evo ti dve zanimljive price... 1)zgrada blizu trga bana ima problema s instalacijama...kavomat cesto zarosta...svjetla blinkaju... 2)frend na volvcici...mi lan party kod njega i neko spoji tri kompa na jednu uticnicu i izbaci osigurac od cijele zgrade od 6-7 katova..ah instalacije moras znati da kod nas prije 10godina ljudi nisu pazili na jacinu instalacija (kvalitetu)...jer nisu se ocekivali frizider,frizer,KLIMA,mozda pec na struju i sl sto jako zdere ...a kad ti susjed upali klimu tebi lako napon padne ako su instalacije bas ne najbolje (ne znam jesi li u zgradam uz drvored ili u kucam prema stenjevcu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
jebiga, ja sam u kuci staroj nekih 35 godina gdje su struju radili neki pijani fuseri i sve funkcionira na skoro jednoj uticnici vise manje (od kad su mi se starci odselili prakticno zivim u jednoj sobi) u toj novoj kuci od staraca stvarno se pazilo na struju, uticnica ima pun kurac (kod TVa u dnevnoj ih ima "samo" 7 recimo ![]() tako ti to ide |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Izgleda da sam ja sretan čovjek. Ovo proljeće su zamjenili staru trafo stanicu sa novom. Napon kad god sam ga mjerio 235-241V (Možda mi unimer ne valja). A padova napona i sličnih sr.... više nema. ![]() Ali do kad j... ... ![]() ![]() DOLE HEP.
![]() |
#19 |
...
|
hepovci malo popravili napon (~238V), i uglavnom sada ups radi, hard se ne gasi, ali moram isključit cd-rw da bi dvd radio i obratno. imam jedno staro 250w at napajanje, je li mogu nešto s tim, spojit samo za diskove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
..
|
Citiraj:
ako su ti bed pare imaju neke sheme na netu kak spojiti at...cak ga nemoras spajati sa strane nego ga upalis pa onda tek palis ostatak kompa...nemoj obrnuto jer ne znam kako bi bios i windowsi prezivjeli novi hardware odjednom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
...
|
Citiraj:
bilo bi dobro kad bi imalo on/off switch |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
..
|
Citiraj:
svi imaju on/off switch..zapravo chiftec 360w ima i moj 350w enermax ima..foltron neznam a da 420w chiftec nema bi bilo malo glupo da ja kupujem sad napajanje uzeo bi ovog chifteca 420w... antec je isto dobro napajanje samo trenutno neznam gdje ga imaju i za koje pare...pa ako neko zna nek uskoci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
|