|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem sa JPG ikonama
Znači, promijenim izgled ikona za .jpg fileove te mi se nove cool ikone pokazuju u Exploreru. Međutim nakon double clicka, otvara se ACDSee te se ikone u Exploreru vraćaju na stari defaultni izgled (asocijacija sa ACDSee programom). Kako zadržati nove ikone koje sam namjestio za .jpg fileove, a da mi se ne vraćaju ACDSee ikone svaki put kada otvorim JPG? : hitthewa
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj maknuti asocijaciju ikona sa ACDSee-om i pomoću Icon Engineer/WinStyler-a složi ikone za .jpg/.jpeg fileove. Ikone moreš umjesto sa ACDSee-om asocirati s npr. IcoFX ili Axialis programom. Primjer: ![]() EDIT: Pa ne trebaš maknuti sve asocijacije, ja sam ti rekel da probaš maknuti asocijacije za ikone. Fino u ACDSee-u makni onu "kvačicu iz kućice" pokraj koje piše ICO, ostalo ostavi kak je. Složi s nekim od spomenutih Icon Editora asocijaciju za ikone, tak da ti se ikone otvaraju u nekom od tih editora, a ne u ACDSee-u. Uglavnom ako ti se da...probaj. Zadnje izmijenjeno od: McG. 21.02.2007. u 15:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Bojim se da ne bi tako išlo. Tako bih maknuo asocijaciju ACDSee-a sa JPG fileova te mi se JPG ne bi više otvarali u ACDSee-u što ne želim. Želim samo maknuti ACDSee ikone, ali asocijaciju programa za otvaranje JPG fileova ostaviti netaknutu.
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj u samom ACDSeeu promijeniti ikonu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
I to sam, naravno, sinoć tražio, ali nigdje nisam našao opciju. Probat ću još detaljnije prosurfati po opcijama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|