|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
plavi ekran dvd rom, dvd rw
imam problem sa dvd romom i dvd pržilicom.kada ubacim dva cd-a da bih nešto presnimio i pokrenem nero pojavi mi se plavi ekran.reinstalirao sam nero ali isto.dvd rom i dvd pržilica su na jednom ide kanalu,tj.jedna je master drugi slave.zna li tko riješiti problem Zadnje izmijenjeno od: boky222. 20.02.2007. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Hmmm, da li ti je dobar raspored na IDE kabelu (master na kraju, slave na sredini, naglašavam VEĆINOM)? Klikni ovde za svaki slučaj. Master gore slave dolje? Inače, ovo je uvijek tricky jer je IDE sabirnica većinom "usko grlo" na matičnoj ploči, probaj sa manjim brzinama snimanja... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
vdv rw
sve je ispravno spojeno provjerio sam još jednom ali ista stvar.čim pokrenem dođe plavi ekran |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
dvd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
aaaa.... a da ih probaš promiješati na kabelu? Jedan sa HDD-om a drugi sam (ili s diskom), u biosu postavke ok? Da li ispravno stoji di je koji? ps. Možda si i probao, ali moram pitati... ![]()
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Smrdi mi na napajanje jer ti kad ubaciš oba medija u oba pogona, kad krenu vrtit i ubrzavat medije, povuku više struje i napajanje ne može izdržat pa izbaci BSOD. Nedavno sam to isprobavao na nekom no name napajanju te puno slabijom konfom od tvoje i jednim CD-ROM-om. Nakon što sam ubacio CD, +12 V rail koji je inače u idle oko 12.2 V rokne na 12 V i kad CD poprimi neku stalnu brzinu, rail se vrati na 12.2 V. Kod seeka pak šeta između 12 i 12.2 V...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|