|
![]() |
#1 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ZALMAN ZM RS-6F u hgshrotu !!!!
baš mi je stigao novi cjenik. Slušalice 5.1, ZALMAN, ZM RS-6F, Theatre 6, 5.1 zvuk 481,00 kn zakooooooooooon !!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
bas sam htio pitat sta mislite o tome,meni se cini cool al treba se to ic probat ima recenzija na toms hardware |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma ima recenzija svuda-ja sam ih usnimio negdje prije mjesec dana...vele da su beba za igre i DVD, za mjuzu baš i ne... Ak se dobro sjećam-vani su bile oko 60$...tak da ovo i nije tak puno. Puno bolja solucija nego 5.1 zvučnici...pogotovo ako se netko igra(kao ja) kad ulovi vremena...a to je najčešće u "gluho doba" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
mmmm... recenzija na Tom's je bila dobra ako se sjećam. a prvi put kada sam probao surround sluške (prije nešto više od 6 mj.) rekao sam zaboravi zvučnike. koliko god oni bilo dobri, nijedna soba nema bolja zvučna svojstva od ušiju. jednostavno je zakon. a za muziku? pa probao sam ih na nekom cd-u... nemam pojma jel bio surround... vjerovatno je i zvučalo je odlično. a za 128 joint stereo mp3 naravno da nevaljaju :-)
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
A tak i tak sam si planiral piknut nove slušalice ![]() Osim toga-najčešće se i igram sa slušalicama tak da sam navikao, a i bolje je...otfrljim koliko hoću i mir u kući ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
dečki moji, f toga nebu niš... kad sam jednog lijepog dana spojio komp na hi-fi... ajme ludnice! ljudi vele za igre je super. ma figu! igrati Unreal Tournament na Dolby Surroundu i zvučnicima sa 20cm membranom i čistim visokotoncima je potpuno drugačiji doživljaj igranja. istina, malo se preseravam sada, ali ne bi išao više nikad na staro... lova je uvijek problem i meni je bila dko nisam našao pravi posao, ali ako imate love za hi-fi, kupite ga i spojite na komp - predobro je! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
a šta je sa onim BOYIN zvučnicima? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Sony minilinije - pusiona. Najisplativija varijanta je neko rabljeno provjereno dobro pojacalo (recimo neki nad, rotel, marantz.. itd).... i na to dodas male bookshelf zvucnike od 1000-1800 kn... Super za mjuzu, super za igre (doduse stereo, al' kolko para tolko mjuze). Boyin zvucnici su ODLICNI za te pare, definitivno best buy, grme, razbijaju, no to ipak nije hi-fi, ni blizu... Prosjecnom nezahtjevnom korisniku bi to bio solidan pocetak, puno bolji od plasticnih 4/5.1 sistema za 1000 kn...
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
šta to tolko fali sonyju? meni ni ne treba više od sterea,osim ak je bežično ![]() evo,ovaj sony Zadnje izmijenjeno od: tihomir. 04.02.2008. u 09:39. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Jee-spajao sam i ja na lajnu pa je pol zgrade dobilo infarkt kad sam počeo prašiti ![]() A sa ovim slušalicama su igre dobile jednu sasvim novu dimenziju kaj se tiče zvuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Ma nije ti baš Sony nešto. Evo ja ju imam, spojio sam, super je. No linija sama po sebi ..., ne radi mi više Volume control, tu i tamo se CD sam otvori, i sl. Sa slušalicama mi je super, a onda uleti buraz u sobu i primi me za rame, a meni hertz na krov kuće ! hehehe Ma ja bi rađe neki Surroundić oko 1000 kn, nego slušalice oko 500. Pa filmiće odmah možeš gledati na DVDu, mrak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
crnjo
|
Citiraj:
Evo ti primjer. Ima sestricna Sonyevu miniliniju, recimo nesto slicno ovoj sa slike, i zvuk je ko da je zvucnik u kanti vode. Mutan, los, zatvoren... Glavno da na sve strane pise bass-ovo-ono-reflex-sim-tam. Frend ima Aiwa liniju, takodjer ista stvar, velik zvucnik, tu negdje ko moj b&w dm303, malo veci, al' se cuje ko da si naguro carapu na visokotonac i stavio 2-3 zvake na membranu... Uglavnom, imho, ili dobar 2.1 za komp, ili dobar 5.1 za komp, ili komponente od malo kvalitetnijih proizvodjaca... Kolko para, tolko muzike, doslovno. Za 500 kn ne dobis nis. Za 1000 dobis dobar 2.1, za 2000 solidan 5.1, a za 5000 je vec druga prica.
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
|
Ma na tim mini-linijama prvo hoće skviknut CD...tak je bar bilo kod mene. Sad je na kompu Labtec 2x1w RMS-a ![]() ![]() Za igre su BOG-TE-JEBO-KAK-JE-TO DOBRO ![]() ![]() ![]() Jedini VELIKI minus je kontrola jačine zvuka, (software-ski),ostalo je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja imam Samsung liniju. 2x 60W zvucnici. Zakon je kad je spojis na komp i onda igras CMR2, F1 2002 ( da 2002 ![]() A tek slusanje mp3-ca. Ma milina. Mogu samo zamisljat kako bi to bilo na nekoj kvalitetnijoj liniji i zvucnicima. BTW: imam Teac PM 60w zvucnike za komp ![]()
![]() |
#17 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ja imam slom pi ![]() ![]() Dragi moj cvijet života ( žena jeltem ) me tijera da kupim slušalice, kak više nebih navećer " tumbal " sa svojim zvućnicima. Sad normalski - Zalman me zpalil do bola. HG spota GA VIŠE NEMA - nema ga niti u cijeniku ![]() Links - prodali - novi dolaze MOŽDA u petak ![]() Ma gdje još ima za kupiti ove vražje slušalice - sad sam već dobrano iživciran ![]() Zadnje izmijenjeno od: gpremec. 07.10.2003. u 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Tak ti i treba, dok se ti spukneš kupiti ne-ma-više... Drugi put zaposli ženicu...one ne filozofiraju kao mi... one odu pa kupe ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: gpremec. 07.10.2003. u 13:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
crnjo
|
Ja jednom nasarafio Wolfenstein novi na 50% snage na pojacalu... Skoro mi usi izbilo kad sam opalio iz pljuce... ![]() ![]() ![]() Milina jedna igrat tako ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma prava si zvijer. Dobro je da mi nisi susjed. ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ali nisam htio skroz pojačat dok se nisam dočepao "šaronje" :burn: Haustor do je pun što "starih partizana" što aktivnih profića iz brigada, a nešto ih ima i u penziji... Pa si ti misli ![]() ![]() ![]() Pol jedan ujutro ![]() Ajd-budući da je ovdije Premec moderator neću citirati sve maštovite pridjeve koje su koristili... A o reakciji najdraže ne želim ni govoriti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
kolko su zapravo realni zvukovi koje proizvode razne pljuce po igrama? se može skužit ako komšo prekoputa igra kaki fps ili pijan čisti kalju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|