|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Kako napraviti server za igre?
Posto sam pocetnik u ovim stvarima ne znam na koji nacin da napravim server za igre u LAN mrezi konkretno me interesuje NFSU2 i QUAKE3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Umrežiš kompove.....onda za quake..upališ igru.....ideš na multiplayer-local(lan)i napraviš-create.....dok na drugom kompu ideš na multiplayer-lan-i nađeš napravljeni igru-join! ZA underground 2 ti trebaju posebni programi pošto on nije za lan napravljen...samo za online play! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Q3 se radi u LAN-u tak da je neko dedicated server, ak znas kaj to znaci, i onda se on spaja u isti taj server ( svoj ). Izlazi iz igre kad mu se prohtije a ostali igraju dalje. A za NFSU2 isto napraviš isto za lan. Mi smo prek neta igrali sa hamachijem, i dobro je islo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo ovdje ti se nalazi tutorial za Dedicated Server za Quake III, samo prati upute i skuzit ces... http://planetquake.gamespy.com/View....l&id=47&game=4 Osobno sam napravio i za COD2 i za CS Dedicated Server tako da nije problem... mozes napravit da ti se ljudi mogu spajat i preko mreze i preko LAN-a u isto vrijeme.
![]() |
![]() |
#7 | |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Nemoj biti tako samouvjeren ![]() Za NFS:U trebaju Client i Server programcici jer on po defaultu ima samo OnLine, dok NFS:U2 ima podrsku za LAN i za OnLine..vjeruj mi ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|