Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.02.2007., 23:14   #1
sharky
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Siemens SE555 ADSL Router pitanje....

Evo upravo sam bio na siemensovim stranicama i skinuo najnoviju verziju firmwarea pod nazivom 1.30n i mogu vam reći da se je pokazao zaista dobar... Sve opcije poput QoS, Traffic Control i ino radi super... Prije je taj traffic control znao zapinjati i raditi probleme. Meni je strahovito podizao ping i smanjivao brzinu. I ima tu još nekih stvari koje još nisam stigao provjeriti...

Uglavnom, da li itko od vas koristi SNMP protokol od rutera? I ako da dajte mi molim vas recite koju firmware verziju imate jer ja sam pokušao već 3 FW-a i niti jedan ne podržava SNMP .... Ima par programčića koji testiraju da li vam je SNMP uključen kao recimo Paessler SNMP Tester

Sjećam se da je SNMP radio bez premca kada sam prvi put dobio SE555 i FW verzija je bila 1.29 ako se ne varam...

Ako vam se neda testirati svoj ruter na SNMP protokol ili imate verziju 1.30n pitao bih vas onda samo imate li kakvu ideju ili savjet? : hello2 :

2) Da li recimo ako imam dva SE555 da li ih mogu spojiti preko WDS-a odnosno da jedan radi kao repeater? Možda bi bolje bilo da sam pitao što sve mogu sa dva SE555.
sharky je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno