|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
pomoć
imam jednog frenda koji ima sljedeću konfu: albatron k8nf4, amd 3000+, seagate 80gb, sata II, 512mb kingmax, leadtek 7600gs pci-e, i modecom kučište s modecom napajanjem od 400w i problem je što se svakih 2mj otp na hdd pojavljuju bad sectori, sami od sebe... promjenjen je hdd već 2 puta i opet se to desava... e sada da li je problem u napajanju ili u mbo ili bi mozda mogao biti uzrok nesto treća????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Pricekajte da se stvar ponovno dogodi i tada utrpaj njegov disk u svoj komp pa ga istestiraj. Ako zeza, nosite na reklamaciju. A dotada-backup. A napajanje bi mogao promijeniti preventivno... Ko papige smo, fortron 350W ![]() P.S: Kad testiras disk, testiraj ga svime dostupnim. Imam jednog pacijenta za koji Hitachi Drive Fitness Test tvrdi da je zdrav ko dren, MS Scandisk veli ponekad ima errora ponekad ne... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
mislis da nemoze mbo to radit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
kabel najvjerovatnije, imao sam potpuno isti slucaj na drugoj kanti. promijenjeno dva diska i tri napajanja, kasnije nevezano uz to cak i maticna i proc i uvijek isto. napokon mi je palo na pamet da isto tako kablove skupljam po tudjem "smecu" i da bi bilo vrijeme da promijenim sve. dobio 6 komada u servisu trgovine free i promijenio sve u kuci, stare pobacao napokon. otada nikakvih problema. iako, ispostavilo se da prvi od ona dva diska stvarno nije valjao iako je to pokazao dosta kasnije, moguce da je na neki nacin on ostetio kabel iako ne pada mi na pamet ideja kako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ok tnx people... probati ću onda to... |
![]() |
![]() |
|
|