|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() problem je ovaj: matična je PC100 n726 s celeronom 300, stavio sam 2x128 MB RAM-a i jedan od 128 MB, instalirao WIN XP i sve ok osim što grafičke NVidia Vanta/Vanta LT 16 MB ili NVidia GeForce2 MX/MX 400 64 MB sistem prepoznaje ali ne pokreće,što je to BIOS, neki driver ili napajanje (AT),driver-e više ni sam ne znam koje sam probao,molim savjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Po tvom opisu ne razumijem da li uopće računalo boota sa slikom ili nemaš slike na monitoru...
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hmmm, da imam sliku na monitoru, win prepoznaju koja je grafička ali je sve usporeno i polako se otvara,u Device Manager na Display Adapters imam žuti trokut s uskičnikom a na Propertis piše Error Code 10 i da ne može otvoriti tj. pokrenuti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
da probao sam i to,nemam više nikakvu ideju šta da napravim |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
da jesam, sve sam drivere za matičnu probao koje sam našao na web-u....idem još malo tražiti...izgleda da ta ploča i XP ne idu zajedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Mozda ti napajanje nedaje dovoljnu snagu, tako se i meni dogadjalo, ali ja kad sam igrao igru bi mi se ugasio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
da to je AT, ali na ploči ima za ATX, zamjenim napajanja, porobati cu i sa drugom ram-om ________________________________________________________________ <<<Gygabyte GA-M55plus-S3G Socket AM2,AMD Athlon 64 3500+,DD2 2GB RAM,ATI Radeon X1600 256MB,HDD Seagate 160GB SATA II + Seagate 300GB SATA II,DVD RW Pioner DVR 111, SkyStar 2 TV,WinFast TV2000 XP,MT MSI 8009 550W,Yakumo 17˝ LCD>>> |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Da li ti nainstalira drjavere za grafičku ili ti javi da drajveri ne pašu sa hardwerom. Jer na starije nvidije ide 66.93 i jedna serija 9 ne sječam se točno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|