|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Kako vas sluzi Nero???
Evo ja sam do sada isprobao razno razne verzije doticnog programa i mogu vam reci da mi samo 6.6.0.18 radi kako spada.Cak ove nove verzije do 6.6.1.6 zezaju.Tipa,Dvd Shrink mi izbaci neki error u trenutku kad treba zaprziti DVD,i takve stvari da sad ne nabrajam.a nero 7 mi je znao uredno zaprziti medij i na kraju izbaciti message da nije uspjesno zavrsio,a u biti je sve radilo kako spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nero 6.6.0.13 nikad problema
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
za burning failed message na neru nije nero kriv nego pržilica ili dvd medij, tako je i meni svaki drugi dvd LG pržilica sje....(verbatime je pržila bez problema), a kad sam kupio novu pržu 111d, sve radi bez problema i to s traxdata value pack dvd-ima probaj s drugim dvd-ima, ako se isto događa onda je prža kriva btw trenutno koristim nero 7.0.1.4
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nero 7.5.9.0 Lite sasvim uredno radi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
koristim a vistu nero 7.7.5.1 i roxio cd dvd media player 9. Nero ždere mem dok roxio ništa i nemam beda ni sa jednim ni drugim za dvd koristim roxio a za ostalo nero.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ja isto nero 6-icu koristim i nemam prituzbi zasad ![]()
![]() |
#13 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Nero 7.5.9.0. Premium Radi bez greške |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Za sada nemam potrebe preci na 7. Sestica koju koristim radi sve sto mi treba (a to je przenje cd -a) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Nero 7.7.5.1 i prije toga 7.5.9.0. i nikad nikakvih problema. Trenutno koristim 7.7.5.1 Lite Micro paket koji sadrzi samo Nero Burning Rom i Nero Express, meni dovoljno. Instalacija ima svega 13mb. www.updatepack.nl |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
evo trenutno sam instalirao 6603 ...ali obicno koristim zadnju verziju 6-ice i nemam nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Program je sam po sebi odličan kaj se tiče sadržaja i ostalih điđa miđa. Meni se nekako dosta vuče(valjda zbog konfe), a jedino kaj me naživicralo kod njega je onaj Nero Scout i onaj glupi Nero ShowTime ![]() Btw. imam v7.0.1.2 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|