|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
mp3 player- HELP!!!
Ekipa molio bi vas pomoć. Nisam baš neki expert za komp i ostale stvari vezane uz to, ali ne kužim zašto mi komp ne može naći mp3 player. Ne spajam ga direkt na komp, nego moram preko kabela! Do pred par dana mi je normalno prikazivao mp3 kao Removable disc, a sad ništa. uopće ne daje nikakve znakove kad spojim komp i mp3 player sa kabelom na USB. ![]() HELP Thanks... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Empač radi inače normalno? Ak imaš drivere za njega, reinstaliraj ih, probaj naći novije, probaj neki drugi USB port. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
nemam drivere za njega, tj. nisam ni dobio drivere, a i probao sam sve moguće portove USB-a, al ne pomaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Probaj kod nekog prijatelja da li prepoznaje, ako ne onda pravac u dućan da ti ga zamijene.
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako ti kod prijatelja radi onda probaj reinstalirati drivere za matičnu. Ako ni to ne pomogne jedino što ti preostaje je svježa instalacija Windowsa. Imao sam isti problem i nakon formatiranja hdd-a i nove instalacije windowsa radi super.
![]() |
#6 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ovo će ti sigurno bit rješenje problema, ali prije toga probaj obavezno na drugom kompu, iako sumnjam da player ne radi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
našao sam drivere, probao ponovo doma na kompu, i na poslu, ali ništa, zamjenio portove USB-a, i opet ništa. nosim ga u servis, pa ću vidjeti! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|