|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Dlink DSL G684 T - problem s otvaranjem portova?!
...evo baš sam neki dan friendu slagao wlan s tim routerom i sve super, al imam problema sa otvaranjem portova (konkretno za emule) otvorim portove i on veli "save and reset router", al jednostavno ne vidim tipku save nit razumijem što točno misli pod resetom routera pošto router nema nikakav prekidač za reset ili nekaj ko moj siemens SE515dsl...onda sam se poslužio malim trikom pa sam pokrenuo wizard koji u sebi ima opciju save and restart nakon određenog broja kliktanja po koracima... al evo sad mi baš friend javlja da mu nakon jednog dana jednostavno makne te portove iz postavki kao da ih nikad nisam otvarao... el ima ko kakvu ideju kak to zadržat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Evo nakon 3 takva uredjaja dosao sam do zakljucka da svaki put kad zelis nesto potvrditi moras ici na save and restart DVA puta jer inace nista od pamcenja postavki.Znaci dva puta zaredom i onda bi trebalo bit ok
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@gonzo Ako je to standardni glitch, a da bi ga "evidentirali", dobro bi bilo da daš još podataka (jeli kod svih isti štos, verzija firmware - a, . . .). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Jesi li pokušao sa nekim drugim web browserom? Ponekad neki browseri ne prikazuju cijelu web stranicu pa možda zato nisi vidio "save and reset router".
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|