|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
preporuka monitora
di je najeftiniji za kupit u zg i kolko košta.Jel ima koji bolji za te pare.hvala Zadnje izmijenjeno od: killy. 23.02.2007. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ova cijena koje je bila u Metrou bude standardna cijena za njega. Samo je stvar da Metro zabranjuje da se isti artikl koji je kod njih u akciji pojavljuje drugdje petnaestak dana prije i poslije akcije tako da ga sada (osim eventualno u nekom Metrou) nema nigdje. No ova cijena od 2800kn bude i dalje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
a u kojem dućanu ga sad mogu kupit po bilokojoj cijeni i kolko košta. jel sad nakraju to najbolje kaj se može kupit za te novce |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
jel ima neki za oko 3400 sa puno većon rezolucijom i ok odazivom za igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Globalna pravila. Ako hoćeš da uzmu neštou i da reklamiraju kroz katalog kao glavnu akciju, pristaješ da ne smiješ nigdje objaviti istu ili nižu cijenu u ovom periodu. Tako se osiguravaju da im nitko ne uleti jer planiraju sa velikim marketinškim efektom i odazivom ljudi te da imaju poslije vremena rasprodati eventualnu preostalu zalihu. Naravno to im daje mogućnost da kažu "Samo u Metrou" i sl. Ništa posebno ili neobično...
![]() |
#8 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
i još uvijek meni nije jasno kako Metro može zabraniti nekoj trgovini da drže monitor po toj cijeni ? pa nije on glavni i ekskluzivni distributer? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Metro se dogovara sa distributerom, a on provodi ovo dalje. Nema tu nikakve zavjere kako imam dojam da to doživljavaš, jednostavno samo trgovina: Metro je velik i jak kupac, naravno da on sve ove pogodnosti nadoknađuje velikim količinama koje kupuje, za ovakve akcije mora kupiti jako puno robe. Jednostavna simbioza
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
¸mislio sam wide screen btw kaj nije budućnost u wide screen monitorima telki i ostalom |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
htio bih negdje sredinom 4 mjeseca kupit novi lcd wide screen monitor.Na njemu se ne bi radilo skoro pa ništa osim igranja relativno novih igara.Htio bih da to nebude neki monitor koji će odmah zastarit i da ima neku dobru rezoluciju.Za njega sam spreman dat oko 3500kn može malo više ili manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58912 topic od 226 imas par redova ispod pa i to procitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
dajte onda recite koji nakraju je sad najboli za te novce.Onaj thread i tablicu ne kužim.Dajte mi sam vi preporučite neko ime monitora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|