|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Imam Enermax 300W i trenutno na njemu vrtim: Athlon64 3200+@2500, 1.5V 1GB ddr400 Geforce 7300gt 450/ 800 @ 520/900 2 venta 120mm 1 optika, 1 sata hard. na maticnoj je 24pin konektor, u koji je spojen 20pin sa napajanja. racunalo je savrseno stabilno. sad, u skoroj buducnosti jos planiram ubaciti tv-karticu, wlan, mozda jos 1 hard. jeli potrebna zamjena napajanja? bitna mi je i tisina, a na min+20% otprilike napajanje je lagano toplo, tek toliko da nije hladno. preporuke? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A čuj, to troje ne bi trebalo trošit iznad 20 W pa vjerujem da će i dalje sve radit OK... To je zanemarivo povećanje, a trenutna konfa ti ne vuče više od 200-250W tak da...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Nece ti trebat novo napajanje a ako budes vidio da imas problema onda si uzmes neko jace ali vjerojatno nece biti potrebno!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledaj moj sig i na čemu radi sve to. Ako meni sve radi na smeću od Codegena, nema šanse da ti imaš problema sa svojim napajanjem i duplo manje komponenti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|