|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
dx10 konfa za 7000-8000
Imam problem ali imam napokon neke love. sve se bojim da to ne bacim u vjetar kad dođu dx10 igre. Please pomozite. Ne znam kako to mora izgledati i gdje to sve nabaviti. Naravno samo kučište trebam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo jedne: Procesor: Intel Core 2 Duo E4300 - 1205kn, ADM Matična: Gigabyte GA-965P-DS3 - 824kn, M-Computers Memorija: 2x1gb Kingmax 667- 990kn, Diskont24 Grafička: BFG 8800GTS 320MB - 2499kn, Formel Hard: Seagate 320gb, SATA2, 16MB - 682kn, Ve-Mil Optika: LG H12, Black - 246kn, Ve-Mil Napajanje: Silverstone Element 500W EF+ - 669kn, Borg Kućište: Sharkoon Rebel9 Economy Edition - 321kn, Links ------------------------------------------------------------------- UKUPNO: 7436kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
slazem se se svime sto je napisao razer/matijac, jedino mislim da netreba toliko jako napajanje, dovoljan je chieftec 450W (oko 350 kn) i za hdd bi radje uzeo hitachi jer je tisi...
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Da se nadovezem, ja za 7500kn u subotu dobivam ovo: Intel C2D E4300 Gigabyte 965P-DS3 Kingmax DDR2 1GB 667MHZ Leadtek 8800GTS 320MB Hitachi 250GB SataII Napajanje chieftec450W ili tagan 430W Monitor LG L1718S Kućište brijem neko deluxe ili tak neš Kako vam se čini ova konfa? P.S.Već je naručeno, nema povratka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
uglavnom da li se da od onih navedenih konfiguracija overclokirati? samo da znam da ne napravim sranje nekakvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Sve ovo, što su ti složili, je najmjenje za DX10 igre i više nego sposobno za overclockiranje ![]() Nećeš sranje napravit, to se jednostavno ne može(nemoj s voltažom previše igrat ako neznaš), samo se malo uputi prije nego kreneš u te "vode". Ima već dosta threadova o tome na forumu, pogotovo za E4300. Dobro to prouči, da ne bi bezveze otvarao nove threadove ![]() Jedino kaj bi još mogo puknut u konfu je bolji cooler za proc nešto tipa Sonic Towera, Big Typhoona ili Scythe Ninju i to bi bilo to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
el dobar ovaj hladnjak za proc ffice ![]()
? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Eventualno che ti ljudi predlozhiti i Seasonic napajanje (vidim da se Seasonic "forsira" u zadnje vrijeme) ali *ebat ga, ja ne vidim shto bi falilo Chief-u od 450W. On che sasvim pristojno raditi u takvoj mashini. ![]() @Langolier: Thermaltake Big Typhoon je jako dobar hladnjak (istina, malchice skup). Npr. Freezer bi bio neshto jeftinije, a opet jako dobro rijeshenje. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
ja već nabavio. problem. imam ovaj obični cooler za proc koji dobm sa proc-om. El se s njime može kaj napravit ili...? I imam 2x1 GB PC5300 (677 MHz) OCZ , value rame. su oni dobri ili me frajer preveslao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Bez viste nema dx10, nemojte to zaboravit. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() P.S. I don't give a fuck for Vista, to cu instalirat samo kad bude prijeko potrebno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ti si neki forser ili prirodni de**l????? Ekipa i sa skoro 256 a kamoli 512 rama funkcionira u racunalnom svijetu a sta li ti to famoznog radis da tebi radi sporo komp sa 2 giga?? ![]() Ne razumijem takve ljude i da dobra je konfa...Mada minimum za dx 10 ali posluzit ce i vise nego dobro a ovaj drugi koji ima gigu rama pikni si tu drugu jer nekak bode u oci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|