|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Digitalni fotoaparat
Kupujem digitalni fotoaparat. Trenutno mi "za oko pao" SONY DSC W100, da čujem mišljenja ili ak ima de koja rezenzija nisam našao ništa. Pa molim savjete, prijedloge itd. ![]() Unaprijed hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Odlican Snapshoter! review Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Kako je ovo moguće: SanDisk Memory Stick Pro Duo Hrvatska (Ve-Mil): 332 kn Austrija/Njemačka (Amazon): EUR 28,79 = 213 KN? 100 kuna razlike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
europa buraz ![]() ajd oce meni netko rec zasto je ovo za negativnu reputaciju? pa jesam sta krivo rekao? pa nikad se nisu mogle uspoređivati cijene vani i kod nas, sunce mu : axeman : Zadnje izmijenjeno od: Crash009. 05.02.2007. u 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne bih se baš složio s tim. Sony je firma koja već dugo vodi na području digitalaca, pa svaki Sony digitalac ima nekakav "pedigree". A što se tiče W100 digitalca svakako ga vrijedi uzeti. Mala usporedba : Sony DSC W100 i Canon POwershot A630 Sony dolazi sa 64mb unutarnje memorije, koju je lako proširiti karticom od 512mb ili 1gb, dok Canon ima 16mb SD karticu. W100 ima garanciju od dvije godine, canon jednu. Sony je lakši za 80-ak grama, pa je dosta ugodan u ruci. Informacije provjereno prema Ve-milu, pa možda neke informacije nisu iste kao u drugim dućanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kod mene je SONY DSC W1, stariji model medutim ja se nisam nikada pokajao sto sam ga kupio jos je tada kada sam ga kupio kostao skoro kao dva ova nova, pravi fantasticne slike, veliki ekran dovoljno funkcija stvarno ekstra aparat. naravno ovo sve vazi za amatersko bavljenje fotografijom ili obiteljske slike za nesto ozbiljnije treba dosta vise zavuci ruku u dep.
![]() |
#8 | ||
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
512 mb Memorijska kartica Memory Stick Pro Duo 512MB takeMS 171 kn dok kod canona bi takvo proširivanje koštalo samo MULTIMEDIA CARD 512MB TS512MMC TRANSCEND 89 kn ili MEMORIJSKA KARTICA SD 512MB, takeMS 80 kn *cjene uzete s www.nabava.net tak da je tu canon u jednom velikom plusu također ovaj gore spomenuti canon ima 4x opticki zoom dok sony ima samo 3X ... neznam zakej se svi paliju na te megapiksele i naravno .. tu je i canonov DIGIC II procesor .. te brdo drugih opcija .. .. također jedna dobra stvar je lcd ekrancek kojeg mozes zakretati kak ti dojde .. a to puno put pomaze u situacijama kad slikas iz nekakvog cudnog kuta .. recimo negde si u gomili i oces slikati nekaj dalje kaj svi gledaju . ljepo okrenes lcd ekrancek prema dolje i dignes fotoaprat u zrak te vidis kaj slikas .. dok sa ovim sony-em to nemres kolko vidim .. eh da ... da ne zaboravim napisati .. canon ima odlican super macro i obican macro pred kojim se svi ostali macro-i moreju skriti .. da mi neko na pladnju donese Sony Cyber-shot DSC-W100 & Canon A630 ... uzel bi canon A630 ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|