|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
HGšrot
imam problem!! prijavio sam se na HGšrot stranicu i licitirao sam 400kn za jednu komponentu, a sad tamo piše moje ime i 110kn više ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ima li tko iskustva sa njima?? kako to njihovo licitiranje funkcionira?? treba nekoga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
hmmm PDV je 88kn a jos 22 neznam di su nasli, to ti je nekih 5.5% od 400kn pa vidi na sto je. mozda na karticu mozda na licitaciju neznam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa gle daj ih nazovi i pitaj u cemu je stvar tak je najbolje.Ti ako neces nemoras to ni kupiti ako si kratak za tih 110 kn...kolko znam ima period od par dana ako se nepojavis ili ako im javis da odustajes nebus nikakve sankcije dobio zbog toga ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
PDV je uključen u cijenu koju licitiraš. vjerojatno si nakon date ponude refreshao stranicu pa ti je ponovio ponudu. to se barem dogodilo meni jednom. glupi hg.
![]() |
#5 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
Cudna je ta aukcija na Hg srotu!! Meni se dogodilo da sam dao ponudu na aukciji za plocu, kada je aukcija zavrsila stajalo je da sam ja kupac navedene ploce, nakon nekoliko trenutaka nekoliko ploca kojima je zavrsila aukcija je nestalo, da bi se ponovo pojavile i tada je stajalo da ih je kupila druga osoba. Na navedeno sam se zalio i plocu sam dobio po cijeni koju sam ponudio. Moje je misljenje da u mom slucaju im nije odgovarala cijena koju je ploca dostigla na aukciji jer u prodaji kosta preko 1000 kn, pa su je na taj nacin htjeli zadrzati i ponovo dati na aukciju sa nadom da ce postici bolju cijenu.
![]() |
#6 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
ja sam isto tako dao jednom ponudu ...nesjecam se vise za sta tocno ali sta su napravili .... bila je aukcija do srijede u 22h .... ali primali su i nakon srijede ponude ....jos par dana ..... ma ko ih sljivi ( ne isplati se to ne bude na kraju krajeva toliko jeftinjije .... bude 20tak kuna jeftinije od novog ...rijetko se moze ubosti nesto dobro) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|