|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
HR-05 SLI na P5W DH Deluxe Southbridge-u ?
dakle, jel netko zna dali je kombinacija iz imena topica moguca? tražio sam dosta po netu, izgleda da nitko nije pokušao ako netko ima p5w i hr-05 sli molim za pomoc prije nego bacim 150kn ![]() obican hr-05 mi ne stane zbog graficke.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ma p5w dh vec ima dobro hladjenje, sumnjam da treba hr-05... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Naravno da je navedena kombinacija moguća...T-Right stane na većinu ploča sa rupama oko čipseta...samo, što ćeš sa heatpipeovima? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
OK, zašto takva mrcina na soutbridge?! Nabavi Zalman NB-47J i gotovo... Takav hladnjak je masivan overkill, a vjerujem da je i stock hladnjak na southbridge dovoljan, još da staviš AS Ceramique ili Silver ispod njega i da vidiš.
__________________ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
.
Datum registracije: Dec 2005
|
SB na 965/975 čipsetima se jako grije...tako da situacija ipak nije tako bajna... Inače ja imam DS4 i nemam problema sa grijanjem, dok na staroj P5B nisi mogao sekunde držati prst na pasivcu... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
|
grije se previse... oko 50c , zamjenio sam zvaku i skinuo onaj lim gore isti tren kad sam plocu dobio u ruke.. nemogu staviti nijedan drugi zbog grafe (8800gtx - predebela je )brijem da se toliko grije bas zbog graficke koja je inace glavni izvor topline u cijelom sistemu hr-05 trebao bi pomoci ..to su glavni razlozi ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |||
|
Premium moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() EDIT: 50°C i nije tako strašno, ako se radi o loadu. Zamijeni pastu, a ako ti je baš velika frka, stavi jedan 80 mm vent da piri po njemu ![]()
__________________ |
|||
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
ventilator nema šanse da stavim..na x-fi sam vec stavio hs sa starog nf2 chipseta ![]() Citiraj:
ok lol, znao sam da ce ovaj thread ovako ispasti ali svejedno mislio sam ajd, ajmo pitat.. hvala na vasim super savjetima, ali pitanje je bilo ako hr-05 sli stane gore jer ako stane, ja cu ga stavit makar bio to overkill.. |
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium moderator
|
Mi smo te samo htjeli odvratiti od bacanja koliko ono, 150 kn u vjetar Kao što vidiš, do sada nitko nije to stavljao na southbridge, pa izgleda da ćeš ti biti prvi. Javi kako je ispalo... Kupi ga, ako ti ne stane, vratiš ga i dobiješ natrag novce.
__________________ |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Premium
|
ma ide preko firme, tako da je pol od 180kn (jer pol firma placa haha).. ali onda je poslje ga tesko vratit.. za mene nije to bacanje u vjetar jer mi onih 50c nije malo,, mislim dobro, asus je ocito to tako zamislio da bude ali cooler=better ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|