|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]()
i sad kako da taj video isjeckam na dijelove i izmjenim ova slova na crnoj pozadini (znači ko obična slika koja se prikazuje par sekundi) a da ovaj ostali video ostane - koji program i kako? ako ko ima strpljenja i živaca nek mi objasni -->
![]() Ovakva je situacija: imam jedan video sa zvukom (: roller
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Ovak, po mome bi bilo najbolje ne rekodirati čitav film, već samo dijelove koji ne valjaju. Da bi to napravio, izbaci dijelove koji valjaju s: a) VirtualDub-om ako je avi format, staviš audio i video na DirectStreamCopy b) VideoReDo ako je Mpeg format S programom tipa Sony Vegas editiraš dijelove koji ne valjaju onak kako želiš i izbaciš ih u istom formati i poslije ih samo spojiš s originalnim dijelovima s progamima pod a ili b ovisno o formatu. Ako ti se ne da zezat, onda sve izeditiraj u Vegasu s tim d će ti se onda cijeli video ponovo kodirati : roller : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
super program ![]() nego kad idem ubacivat taj video fajl - File Type: MainConcept MPEG-1 onda nemam zvuka? video ima ali zvuka niotkuda...i kad ga idem otvarat onda dolje piše Video to i to - ali pod audio nema ništa?? a fajl uredno ima audio i sve radi kako treba....zbunj EDIT: rješio tako da sam taj fajl pomoću Video Convertera prebacio u .mp3 fajl i onda ubacio posebno video posebno audio : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
/
|
evo sredio sam si ja to sve al sad imam jedan problem...kak da renderiram fajl van...sad imam u Sony Vegasu 7.0d jednu (gornju) traku gdje je video rascjepkan na dijelove ali međusobno "spojen" odnosno da nema između razmaka (ali je cijeli rascjepkan) - ista stvar je i sa donjom trakom gdje je zvuk - i sad kako da to spojim u jednu datoteku npr. avi ili .mpg? probao selektirati sve i ići na "Render As..." ali mi renderira u sekundi i napravi neki fajl koji traje pola sek.??? puno hvala na pomoći ![]() EDIT: rješio tako da sam fajl sejval u formatu Vegasa (.vgs) koji ima 2.7GB od videa ~3 min. al OK...i onda sve zatvoril i ponovo taj posejvani fajl otvoril i onda je htjelo renderirat : lol2 : Zadnje izmijenjeno od: svebee. 13.02.2007. u 08:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
iznad trake imaš one strelice kojima selektiraš samo dio filma i rendaš ga, rendaš tako sve dijelove i to je to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|