|
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
1)kolko para tolko muzike 2)logitech ili microsoft i nemres pogrijesiti 3)b69 (prije se zvao drukcije) imam dvije i nes godine i perfektan mis...na njemu igram dok mi wireless ms sluzi za rad geniusa nisam vidio vec dugo... edit: cekaj utuces 1500kn u graficku i onda trazis misa do 150kn????nadam se da imas touch skrin monitor posto si spreman za graficku dati 10 puta vise nego za misa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
fala bogu da jesam! mislim da mi je kuciste glavni dio kompa pa stvarno ne kuzim zasto bi davao vise za misa, za 300kn si mogu kupit boljih i korisnijih stvari za komp, mis mi je negdje na kraju liste, a moram si kupit novi jer mi je ovaj sta imam sjeb.. i nije 1500 nego 1100, to je ona od ozrena graficka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Mis je jako bitan za ugodan rad. Ne smije zapinjat, ako je opticki da ima dobar senzor, da ne bjezi po ekranu, ako je bezican da ne gubi signal, ako je RF, a ne bluetooth da se ne kolje sa drugima itd.. Npr. Prije cca 6 godina kupio sam Microsoftov Intellimouse-a. Dan danas ga moj stari koristi, i ne dozvoljava mi da mu kupim optičkog miša. Kaže :"I onaj tvoj plavi (vidi sig. nap. a) je dobar, ali ovog ne bih mjenjao". Uglavnom ne znam da li sam ga čistio više od tri puta u ovih 5-6 godina, a moj stari ga sigurno nijednom nije čistio. Miš je koštao 300 kuna i svi su mi se smijali kad sam ga ja kupio. Prestali su se smijati kad su ga probali, a danas se ja plačem kad probam njihove miševe, pogotovo one s kuglicom, a ove optičke do 150 kn još mogu koristit, ali ne više od pola sata u komadu. Tolko o nebitnom hardveru. O monitoru i tastaturi možemo drugi put |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
uglavnom ,dal sam puuuno dlakavih zivotinjica za logitech mx 700 ali komplet i mogu sam reci da mi nije zao ni lipe!!! sad jedva cekam da me squaw zica da joj prepisem neki rad od 25-30 str da se zavalim i "peglam" po klavijaturi i "stakoru" jel ovaj nije mish nego potonji!!! evo ,mojih 5 lp! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
|
e fala bodu..iskreno ocekivao sam paljbu od gro forumasa po meni..vidim da ipak djelim misljenje s nekolicinom TDK..do 150kn jedino logitech b69...stavrano dobar mis...moj je trenutno kod bolje polovice (njoj se ne svidja i vec 6 mjeseci nikak da kupi drugi ![]() ne kazem da potrosis 1000kn u misa ali mx300/500 je sigurno dobra kupnja...ma sve od majkrosofta ili logitecha.. napomena...ako imas namjeru igrat se puno onda nemoj uzimati velikog microsoft misa posto je dosta nezgrapan za igru!! sto se tice ms kuglicnog frend je ganjao jednog dok mu nije scroll se zaljepio ..doslovno jedno 5-6 godina gotovo ziher... i onda je kupio trusta i tvrdi da mu je dobar (da javit ce se uskoro i reci da je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Na poslu: Logitech dual optical ( donio od kuće ) Kod kuće ( stana ): Logitech MX 500 Kod kuće i na poslu tipkovnica: Microsoft office ( obje platio iz vlastitog đepa i nikada se ne osvrnuo ) Na licu ![]() Toliko od mene o toj temi. P.S. Kaj se tiće cijena dotićnih glodavaca --- nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino - meni ne poznat autor, ali vrlo istinito. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
tako je,mis tipkovnica i monitor su najvaznije! kada skupim novaca kopujem si Logitech MX Duo! (ako znata naj novija Logitech tipkovnica i mis ) Z A K O N S U ! ! !
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Kakva je ova tvoja silitek tastatura? vidio sam da su jeftine, a ne znam jel kaj valjaju. Ne pitam jesu li bolje od Logitech/Microsoft nego kako stoje u rangu sa cijenom/ostalim proizvodjacima? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma-MX 500-700 je dobro uložen novac ![]() Ja nisam baš sklon davati lovicu za "pizdarije"...ali ovaj moj MX 500 je bio JAKO dobra kupovina. Dobar mišonja, fino leži i ženi i meni,nije bio ni tak skup... Ma gdije ćeš bolje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
..
|
e sad me pocinje hvatati shizofrenija...previse ljudi se slaze sa mnom... samo cekam spb-a i premeca pa padam na guzicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nisam bas Yoda, but you got the point, svi PC Eksperti (i oni koji to nisu i oni koji ne posjecuju ovaj forum) ce se slozit da nije isto kupit misa od 100kn i MX500. Pogotovo mi koji koristimo komp vise od 4-5 sati dnevno. (MA i vise od 2-3 sata) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stane
|
sto se tice tikovnica i meseva svi znamo da je Logitech/Microsoft HTE BEST
... Zadnje izmijenjeno od: Master Neo. 23.02.2010. u 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stane
|
sto se tice tikovnica i meseva svi znamo da je Logitech/Microsoft HTE BEST (Ja sam za Logitech, u ovome trenutku je bolji od Microsoft)! ali second best je za mene SILITEK ! imao sam prije ove jednu regonomsku silitek i stvarno je super, a ova sade je brija (mala ali ubojita) na sebi ima dodatne tipke i u desnome kutu misa (ko voli nek izvoli) a "lijevo" su desna i lijeva tipka misa! malo treba vremena da se na nju naviknes a kada jedno vrijema prode ne odvajas se od nje! ps domet je oko 6-10 M (ali to mi nist ne znaci osim ak imas neki 22 inicni monitor(inst ne vidis na daleko)) !
... Zadnje izmijenjeno od: Master Neo. 23.02.2010. u 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prigorec po defaultu
|
![]() novi vasnik logitech djindjice... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: ja sam jako ponosan....
Citiraj:
![]() ![]() ![]() jooooj hocu domaaaaaaa!....1500% sad moj jr. rastura s mojim mishom i mojom tipkovnicom po rise of nationu....(sreca da ne voli pucacine!!!)......a rekel sam mu da ima svojih pet......(a on je pital samo koga mora vubit da i on dobi tak nekaj.....ja sam ga sam pogledal... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: ja sam jako ponosan....
Citiraj:
![]() zašel si van z dečkima na biru, i odmah si moral babi kupit MX 700 ne bi li joj se bar malo umilio:burn: Ak negdje fakat zaružimo budeš bankrotiral... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: Re: Re: ja sam jako ponosan....
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ak buš dobar,bum ti odal tajnu...kak se ufurava hw glede i unatoč....stanju i situaciji u kojoj žena ko škanjec prati ulaz novog hw!!! al sam ak buš jaaako dobar!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: Re: Re: ja sam jako ponosan....
Citiraj:
![]() Pa kakvih još ima...a koliko je koji itd...nakon tjedan dana se jadna u mislima već odvoji od određene cifre ![]() I ne iznenadi se previše kad nekaj dovučem doma. A ak ima vremena-hoće i ona samnom u kupnju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ja sam jako ponosan....
Citiraj:
ja cim s njom na sekundu zastanem i zaslinim na kakof komacek hardweraja...mam dobik sus vu guz i povlacenje za vuho...:neeeee,neeee,ne i ne i ne sam ti rekla.... ![]() ![]() dok me ne juniorka ne prosnjofa i onda......tataaaaaa..kad si kupil novu grafuljuuuu?kolko je kostalaaaaa???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onda on odvlaci paznju juniorki dok sa prasina ne slegne......... ![]() ![]() a najjjskuplje stvari mi projdu bez frke...a ufate me na sitnicama.ala 100 praznih cda,korice..i sl..flomici za cde...onda me peglaju:..kajeee krtek, opet skupljas?? vec imas za vagon toga po kuci(a tek da vide podrume ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Super Moderators
|
Ma glavno da se kupi-nije važno kak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja imam Microsoft Intelimouse Opticala i odličan je bio sam ga platio jedno 250kn kad sam kupovao.Sad razmišljam o tipkovnici.
![]() |
#25 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Re: ja sam jako ponosan....
Citiraj:
sad moji biseri: ja fakat imam priliku raditi na svemu i svačemu i moram priznati da je logitech MX700 nešto NAJBOLJE. vrhunski je i to je jednostavno to. strašan je skok s MX500 na MX700 i kada bih imao tolike pare, sigurno bih si ga upiknuo za po doma. tipkovnice također. samo logitech (iako imam 3 godine star keytronic i keymouse) nadalje: microsoft tipkovnice i miševi su ok, ali wireless nikako! scena: ja na terenu montiram stroj vrijedan 25k kuna koji sam prethodno sastavio. i u čemu je stvar? sve sam predinstalirao, postavio i sve to... osim hp printer/scanner/kopirka, ms wireless tipkovnice i miša, te konfiguracije DSL-a. i kaj sad? prvo ubacim cd od hp-a i sve se super installa. restartam i idem instalirati IntelliMouse i isto to od tipkovnice. sve ok prođe, restartam. i vidi čuda ! tipkovnica i miš više ne rade, a printer ne vidi :confused: katastrofa! i onda se kompić i ja hljebemo 2 sata pred tim ženskama i brukamo kak nemremo to postavit, a rekli smo da je gotovo za pol ćuke. užas! i na kraju poludim, zovem MS tech support i psujem ljudima mater sam zato da ženske vide da nisam kriv. i još me raspigaju s tvrdnjom da je to sve apsolutno kompatibilno sa svime. uglavnom, frend se pol sata kasnije u tisućitom odlasku u safe mod skrumpo i instalirao neke petstote drivere za tipkovnicu i miša pa je sve dobro završilo. odlogirali smo se 2 sata nakon završetka radnog vremena. uuuuužaaaass! tak da ono... ko ima para ne MS, nego logitech. fakat su genijalni.
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma TDK kaj opće slušaš sve ove bogatune kupi si ti jedan ovakav miš za 19kn i miran si brate do smrti ![]() Zadnje izmijenjeno od: marac. 09.12.2014. u 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#28 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() sad koristim ovaj wop-35, meni je tesko naci misa zbog genetskog nasljedja od stare (prilicno mal palac) a ionako nisam bio pri parama kad je prosli krepao....ovaj mi pase, ruka mi se neumara, radi ok.....mislim da je to najvaznije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Vako. Ako vam treba stvarno kvalitetan mis (posebno za gejming) onda MS explorer 3.0 (u HG spotu cca 300 kn oem verzija ) Pola hr scene ga koristi i zakon je.Kad je izasao priej nekih godinu i pol kostao je 700 kn.da 700, da bi mu cijena pala na mizernih 300. Prije sam imo logitech dual optical (350 kn) i takodjer je super radio.. Svrtane Kako je to MS nezgrapan za gejming?? (evo ja sam nes protiv tebe napiso ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|