|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Xp Pro SP2.Probam skenirati sa Registry Mechanicom. Kad dođe do deep scan komp restarta.Probao sam sa EasyCleanerom isto.Poslije javlja da se oporavlja od ozbiljnog errora (C:\DOCUME~1\ime\LOCALS~1\Temp\WERb616.dir00\Mini 021 307-04.dmp) Išao sam ručno,toga nema. Poslije restarta promijene se brojevi iza WER i prije dmp. Skenirao sam komp sa Nod 32,Bit Defenderom 9,SpywareTerminatorom i Ad-Awareom. Nema ništa. : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
jel to svježa instalcija windoza ili je već na kompu duže vrijeme? dali se to samo događa dok skeniraš sa RM ili i u radu općenito? obično kod takvih situacija pribjegavam reinstalaciji ma koliko to sad zvučalo kao otrcan odgovor. možda da probaš napraviti repair ili restore.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Re:
Oko 6 mjeseci.Isto radi kad se bit defender obnavlja,znači kad skine update i počne obnova.Probao restore,F8 i zadnju ispravnu kofiguraciju-ništa.: hitthewa: hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isti problem sam imao kod skeniranja Ewidom - također mi se restartao komp kod skeniranja... Nekako sam riješio taj problem, ali ne mogu se sjetit kako da me ubiješ, davno je bilo... Možda sam čak i obrisao problematični file jer nije bilo ništa bitno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
hm....meni se dogodilo slicno sr.... nekidan kad sam napravio update starig windoza jer me nes prza hebala, al sam odmah opalio restore pa je bilo ok kasnije. svakako sam nakon toga napravio dugoplanirani reinstal i to je sada proslost. vidi jel ntko možda imao slično iskustvo pa da je rješio pa probaj, ali ipak mislim da je reinstalacija najbolje i najbrže rješenje.
![]() |
#6 |
Premium
|
Re:
Pazi ovo:RM 6 sve odradi ako mu ukinem deep scan.Na deep scan DUM. Možda virus... EasyCleaner pokaže nekih 5-6 greški u registryu i Dum. Ma izvadiću cijeli hard i ono kao amerikanci-iz vožnje gađam prometne znakove!!! : hitthewa: hitthewa: hitthewa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|