|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
(riješeno) Sve sporo do bola
ovako,imao sam problema sa spywareima i trojancima i instalirao bit defender i od tada koma....1 folder otvara 1min!!!...u safe modu isto *ranje...kad pokrene explorer samo ga zatvori i nemože bit otvoren ni 5 sec...u msconfig sam sve pogasio programe da se dižu sa win. ali isto...sporo...što bi moglo biti??? plizzzz help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vrlo vjerojatno su ti se i sami Windowsi zmrdali od svih tih trojanaca i virusa. Preporuka moja ti je da napraviš backup svega što ti treba (mada, ako veliš da je tak spor, teško da ćeš i to napraviti) i nanovo instaliraš friške Windowse, a onda napraviš image sa nekim od alata za tu svrhu. Još pogotovo ako si dobro rasporedio stvari po particijama, bit će ti puno lakše raditi backupove i image-ove te vraćati stvari kada nešta pođe u krvom smjeru. Kod trojanaca, virusa, spyware-a i takvih stvari definitino vrijedi ona, bolje spriječit nego lječit. Jer kad ti se komp malo jače zarazi sa svime i svačime, pa onda kreneš brisati pa nemreš sve sa jednim programom, pa instaliraš njih 5 raznih, pa tu malo ubiš Windowse, pa onda kod micanja tih s*anja dodatno ubiješ Windowse i na kraju dobiješ takav problem kakav si ti opisao - krajnja sporost u radu i slične stvari. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da ti je to ipak bilo najbolje rješenje jer čim neka gamad upadne u sistem i krene raditi cirkus sa sistemskim datotekama, to više nije to niti će ikad biti, sve do nove instalacije, ali pod uvjetom da se ta ista gamad nije preselila na drugu particiju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|