|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ALBATRON ima li ko iskustva sa tim
A ima li ko uopce iskusta sa tim Albatron katicama daju 3g garanije sto mi se cini vrlo primamljivo.... je nakon 3godine mogu je i bacit ..samo me zanima...dali je stabilna u radu i to je to... Mislio sam mozda uzet ALBATRON 7600GT... nepada mi napamet je OC i takve neke stvari...ako je stabilna u radu uzeo bi je odma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma radit ce oke. Nema razloga zasto ne bi radila. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
s obzirom da te 3god. je preko Ve-mila ja bi ipak razmislio jer za godinu dana ne daj boze ako ode , a kartica vise ne bude - onda budes pozalio sto si ista uzimao kod njih , 9800pro mi htjeli zamjenit sa 9550 256mb a epox plocu sa nekim srot albatronom . ja bi radije gainward , 2 god. u Linksu ili hgspotu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Prozujio je jednom Albatronu vent i krepala 6600GT. Koliko sam imao prilike cuti, nisu bas najpouzdaniji. Ali ako se vec daju 3 godine garancije,uzmi.
![]() |
#5 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
lijepo si to uzmi i kada/ako krepa ako nema trazi neku drugu u vrijednosti koju si platio za ovu. ako si citao sta sam pisao o garanciji u thredu garancija biti ce ti jasno zasto mozes traziti neku novu za istu cijenu koju si dao za staru.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
za te pare kartica je stroj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|