|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() Prijatelj je donjeo vise IBM tastatura iz vanka. Neke idu na poklon prijateljima, neke ostavlja sebi. Pitao me je neki dan, nesto sto i mene zanima s vremena na vrijeme. Sjecate li se onih naljepnica iz prve polovice 90-ih koje su bile ceste u PC vodama kod nas? Naljepnice sa nasim slovima, na kojima stranci lome jezik. Zvao sam prijatelja koji opet ima prijatelja, koji je bas takve stvari radio za neke biro namjene. Mozda ima jos ponesto od toga, pa ce mi pogledati i javiti. Ali svejedno, pitam se > ima li uopce takvih stvari za nabaviti? Proizvodi li u danasnjici lokaliziranih tastatura itko u HR takve stikerije? Ili, netko negdje ima visak, pa ce neki dovitljiviji forumas to obznaniti ovdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ahh tesko ces to nabaviti danas. Ima ti nekoliko firmi koje vrse sitotisak, pa da vidis koliko ce te ispasti tiskanje?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
|
mozes dati tipkalicu kod jednog covjeka koji stampa nasa slova na tipkalice ono uopce se neskuzi a mislim da nije skup. neam broj ali mislim da je firma radionica 12 tak nes mogu se potruditi da saznam ako ti trba ![]()
![]() |
#4 | |||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Kako me je covjek pitao, zelio sam samo saznati gdje i tko to danas mozda ima. Citiraj:
Citiraj:
Šampita koje mu dugujes. |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|