Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.02.2007., 15:33   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Question HR prozirne loka'lize'jšn naljepnice za tastature iz Azila

Prijatelj je donjeo vise IBM tastatura iz vanka. Neke idu na poklon prijateljima, neke ostavlja sebi. Pitao me je neki dan, nesto sto i mene zanima s vremena na vrijeme.

Sjecate li se onih naljepnica iz prve polovice 90-ih koje su bile ceste u PC vodama kod nas? Naljepnice sa nasim slovima, na kojima stranci lome jezik.

Zvao sam prijatelja koji opet ima prijatelja, koji je bas takve stvari radio za neke biro namjene. Mozda ima jos ponesto od toga, pa ce mi pogledati i javiti.

Ali svejedno, pitam se > ima li uopce takvih stvari za nabaviti? Proizvodi li u danasnjici lokaliziranih tastatura itko u HR takve stikerije?

Ili, netko negdje ima visak, pa ce neki dovitljiviji forumas to obznaniti ovdje?
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2007., 15:54   #2
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ahh tesko ces to nabaviti danas. Ima ti nekoliko firmi koje vrse sitotisak, pa da vidis koliko ce te ispasti tiskanje?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.02.2007., 17:30   #3
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

mozes dati tipkalicu kod jednog covjeka koji stampa nasa slova na tipkalice ono uopce se neskuzi a mislim da nije skup. neam broj ali mislim da je firma radionica 12 tak nes mogu se potruditi da saznam ako ti trba

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2007., 17:28   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ahh tesko ces to nabaviti danas. Ima ti nekoliko firmi koje vrse sitotisak, pa da vidis koliko ce te ispasti tiskanje?
Samo da napomenem, meni to uopce nije vazno. Doista ne patim na te znakove na tastaturi, oni koje me bolje poznaju, dobro znaju sto mislim o nasim slovima u svakoj pisanoj upotrebi... (Osim ako nije sluzbena ili literalna) ASCII do smrti

Kako me je covjek pitao, zelio sam samo saznati gdje i tko to danas mozda ima.

Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
mozes dati tipkalicu kod jednog covjeka koji stampa nasa slova na tipkalice ono uopce se neskuzi a mislim da nije skup. neam broj ali mislim da je firma radionica 12 tak nes mogu se potruditi da saznam ako ti trba
Zgodno, na to sam zaboravio kao opciju. Ajde kad ti bude zgodno, priupitaj gdje destiniraju ti štambilj maheri?

Citiraj:
Autor Fleks
mozebitna rekonstrukcija privatne poruke sa zadrzavanjem privatnosti posiljatelja
Pa svakako pitaj ako ti nije tesko za obe kombinacije. 3-4 takve naljepnice, nista vise. Nista hitno, kad ti bude zgodno javi. Moram ovdje prebaciti jer upravo saznah da imas onemogucene privatne poruke. Kaze Tor radi nekakvih
Šampita koje mu dugujes.
Visage je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno