|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Izradio Bug(tm) ladicu za kućište
Baš sam ponosan na sebe. Nisam ništa izradio otkad sam kao klinac pravio praćke od rašljastog drveta, stare kože i gume koju smo žicali na ciglani, ili onih pušaka na gumice/štipaljke koje ispaljuju čepove... ![]() Nego evo početničkog pokušaja. ![]() ![]() I skoro pa final product: ![]() Fale još dvije vodilice sa strane, al nisam mogao naći ništa slično. Kad nađem ugradim još i to. Ovako za sada izgleda u kućištu, prva iznad DVD-R, al neće tu inače stojati, bit će skroz dolje. ![]() I našao sam super gumice za ventilatore (da ne vibriraju po limu). U željezari našao, za vodu... ma super pašu. ![]() Thats all folks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da znaš da sam i sam to razmišljao napravit. Mogel bi unutra držat stvari neke. Mislim, ideja je fora. A i vidim, tebi je to poprilično dobro uspjelo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Je, kul je ladica. Ja mislim tu držati marker za pisanje po cd/dvd, usb kabel za mobitel i tako te đinđe koje su vezane za komp. A dobro dođe i za sakrit kavu od cimera, da ne mazne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Gdje si točno našao one gumice za ventilator, ajd to malo opiši jer ja brijem na tišinu u kompu! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
That˙s as useful as a cock flavored lolipop.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
lijepo lijepo. svaki trud se cjeni. kako si povezao stranice jednu s drugom? ja sam razmisljao to napraviti ali nebi mi bilo dovoljno da je samo ladica nego da se moze i izvuci kao i optika elektronski. kako to izvesti, neznam. zato se ni nisam upustao. uglavnom, cestitam na novoj igracki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Uhu super glue, prvo sam stranice polijepio selotepom da ih ne moram vijati okolo i onda nanio ljepilo. Gumice sam našao u OS u jednoj maloj željezari blizu centra grada, al trebalo bi toga imati u bilo kojoj željezari/trgovini vodo materijalom. EDIT: Ako nekom treba shema za izradu imam uslikane 3 strane iz Bug-a kako se izrađuje. Neznam dal to smijem objaviti javno, vjerovatno ne, al ako netko hoće pošaljem na mejl. Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 09.02.2007. u 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
cool , ![]() neg jel ti se neće nakupiti malo prašine za kojih mjesec dana? Ili je to nečim zatvoreno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
@veki Gumeno crijevo je pre kruto za ovo, bar se meni tako čini. ![]() @Tomy Nemam pojma, al i ako bude nije ju teško izvadit, puhnit u nju da se očisti i vratit nazad. ![]() Ako nije ilegala smanjim slike kasnije i stvih ih ako se netko odluči za isto/slično. Btw, ako nekom treba pleksiglasa ja imam još komad od kojeg se da napravit 3-4 ladice. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Hehehe... moje kućište ima 18kg bez ičega unutra. Nema šanse da ga okrećem. ![]() Nema zaštite nikakve, al mislim da bi bilo dosta jednostavno zalijepit neki karton iznad ladice da ne ispadaju stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|