Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.02.2007., 16:40   #1
Alen43
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Problem s "hardwareom"/"softwareom"???

Neznam ni sam gdje da stavim ovaj thread - U software ili u hardware.Naime,problem je zamrzavanje windowsa.Ili je bios u q*cu ili novi driveri(za sve hardware komponente) se ne slažu sa starim kraljem medju kantama.Chipset od grafulje se grije ko lood( ne znam jel' se sprema za revoluciju ili wtf?) cpu je dobar i sve ostalo ok. Probat cu još testirati mem. al čisto sumnjam da je zbog nje. Možda bih trebao instalirati stari "update" za bios. Konfa je sljedeća.

-P4 Northwood 2.53GHz (sad je na 2.7Ghz 1.6v)
-Msi 845e max2 533Mhz
-2mem. modula : 1xtwinmos 512 333Mhz , 1xkingmax 512 2.6v 400mhz(možda bih trebao oba ista proizvođača???
-hdd 80 wd 7200rpm + 120Gb wd 7200 Ide fast trak(raid)-e preko njega sve sporo radi al se na njemu ne nalazi OS
-Asus Ti4600 128Mb
-realtaekova zvučna me neš zaje*ava: naime imam sve bitne codece a on i dalje stane na 1sec i onda zvuk "prdi" i nastavi dalje normalno.
-optički uređaji i ostala periferija mislim da nije bitna.

Pozdrav,Alen
Alen43 je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2007., 16:47   #2
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Dobrodošao na forum

Jesi probao prvo frišku instalaciju Windowsa napravit da isključiš softverski problem?
tutix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.02.2007., 17:18   #3
Alen43
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Hvala.Hvala. Pozdrav. Jesam format c:....znaš dalje šta slijedi.... A ne znam stvarno šta mu je. Evo sad normalno radi. A nisam niš dirao. A jedino još ono "prdi" kad gledam filmove i igram igre ili slušam muziku. Inače nakon duljeg vremena rada sa playerima i igrama i to prestane. Ne znam stvarno. ili rami(sad ću ih testirati) ili forceware ili zvučna. Ma može biti sve. I ona kada ispadne da mu nije dosta 400w napajanja. LOL
Alen43 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno