|
![]() |
#1 |
Designer
Datum registracije: Dec 2006
|
NEC ND-4570A - novi firmware?
Pozdrav svima! Zanima me da li netko ima iskustva s ovom przilicom i s kojim firmware-om najbolje radi? Trenutno radi s mislim 1.0.2 verzijom. Trazio sam po netu, no nisam nasao nista konkretno. Svi savjeti su dobro dosli! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Nemam osobna iskustva s tom pržom, ali zadnji službeni firmware ti je 1.03 (skinuti ovdje) i sigurno donosi poboljšanja s nekim medijima tj. nove strategije snimanja medija. Postoje i neslužbeni (moddani) firmware-i koje možeš potražiti ovdje, ali uz napomenu da flashanjem neoriginalnim firmware-om poništavaš garanciju, osim toga, svako flashanje može krenuti po zlu i dovesti do oštećenja/neupotrebljivosti optičkog pogona i ti činom flashanja preuzimaš na sebe potpunu odgovornost za eventualnu štetu. Ako ćeš flashati moddanim firmware-om, molim te dobro prouči koja verzija što donosi i pažljivo slijedi upute za flashanje. Ako u nešto nisi siguran - odustani.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Designer
Datum registracije: Dec 2006
|
Lega, puno ti hvala! Nisam ni mislio stavljati moddani firmware, (prijatelj je tako svoju pogorsao:-) Original je ipak original, a ja ne patim za nekim ultra brzim rezultatima u przenju. Ovaj link ne radi, fehler 404 :-) ali naci cu ga vec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|