|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Raptoxx 350w vs. Fortron 350w
Napajanje Raptoxx 350W Professional, v.3 249,00 kn [Comel Karlovac] Power Supply FORTRON 350W, ATX 2.0, HQ, PFC, 12cm fan 228,13 kn [Ve-Mil Karlovac] Čitao sam review raptoxxa na netu (ne tog modela) i pokazao se odlicnim... http://www.xtremecomputing.co.uk/review.php?id=221 "As soon as we get 3D mark running, the Antec starts struggling, dipping down as low as 11.73. The Raptoxx has sat still, but it has settled at 11.97, which I am not going to argue with at all. Quite shocking results really!" Imam feeling da mi hard nece raditi po 3. puta kada dode sa reklamacije pa bi uzeo neko bolje napajanje manje cijene da mi nemogu nabijati na nos da mi ono stvara probleme... Što velemajstori misle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Fortron, bez razmišljanja
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovdje su oko Raptoxxa padale glave, jel valja ili ne. Procitaj si ako te zanima. (search) A Fortron je, kao prvo jako tih (imam 350W i 400W), zatim ima stabilne napone, a ima i snage (pogotovo 350W PNF kakv ima u ve-milu). I jos je jeftin. edit: Tocno tako, s Fortronom nemres fulat, s raptoxxom-nitko ne zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Definitivno Fortron 350W PNF jer briše pod s tim Raptoxx-om kad je u pitanju snaga, a i provjereno je napajanje. Raptoxx 350W Prof -> 240W @+12V (20A) Fortron 350W PNF -> 300W @+12V (18A + 16A)
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Taj Fortron od 350W u Ve-milu, jel ziher PNF? Nemam priliku pogledat ga prije kupnje jer bi netko drugi(nestrucan) kupio za mene. 18A+16A? F**k yeah! 300W/12V=25A, dovoljno i za 8800GTX ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
je PNF je, jako dobra kupnja, netko je spominjao da su mu pokušali uvali GTF model al evo ja sam nekidan kupio ovog PNF |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
siguran sam da ti piše na najepnici pa baci pogled ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|