|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
9200 help
dobio sam neku ati radeon 9200se 128 ram exair, prvi put kad sam upalio komp usao u bios radilo je, no krivo sam spojio zice za led lampice(na maticnoj) pa sam ga ugasio, sljedeci put kad sam palio komp vise nije radilo, monitor se nece upaliti, probo sam i na drugom kompu isto nista, sad na kartici ima dva jumpera J11, JI2 dvije nozice ali jumper tj. ona kapica(kako se to zove????) je na samo jednoj nozici, sa grafickom nisam dobio nikakve papire pa ako bi mogla kakakv help???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
evo rjesio sam problem, modem i graficka nisu si bili bas najbolji sad su se sprijateljili |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A jesi se usrećio sa grafom...:burn: Pa kud baš tu??? Da to nije ona sa 6ns "brzom" memorijom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Ta na koju ja mislim dela na 200/166 ![]() ![]() ![]() Nisam mogao očima povjerovat kad sam videl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
moze objasnjene
zasto ne valja kartica, vec sam se raspitivao pa svi su srali nemoj ovo kupi ono, ne to ne alja, ali za te novce kolko kosta u ducanu ne vidim nista lose 480 kuna u ducanu kosta, pa ne treba mi graficka od 3000 kuna, ovaje dosta brza ne kuzim sto vi pricate, ne kuzim se u te memorije niti nista moze kakav info, sto treba paziti kod kupovine, ?? Ja sam ovo dobio karticu, ali me zanima???da naucim nesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Re: moze objasnjene
Citiraj:
![]() Kao što sam gore napisao postoje čak modeli sa 6ns mem, radi na 200/166 :burn: A to je ak ništ drugo vrijeđanje zdravog razuma svakog koliko-toliko normalnog kupca:confused: Za te novce dobiješ prek oglasa/newsa npr. punokrvni ATI 8500 koji sa bilo kojim novijim procom još uvijek vrti sve igre... Ima ih i sa garancijom... A ako se baš ne igraš-onda ti je i ovo čist dosta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Upalio sam mafia na 1024 768, gta vice city na 1024 768 32 bita, toca 2 isto, i sve normalno radi ne trza nigdje???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
na konfiguraciji od 4500 kunica, xp 2000+, hdd 80gb, 256 ddr ram 300, 17 samsung, i ta "jadna" graficka koju kazete da je shrot |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nemoj sad mislit da ja to vrjeđam taj grafički biser kojeg ti imaš-ali uz sve kaj sam bio gore nabrojao , ta grafa najvjerovatnije ima i 64 bitnu mem. sabirnicu,a to je fakat jadno i neozbiljno. Ali ako si je dobio...znaš ono o konju i zubima... Baš me zanima kolku rezu u Marku daje na tvom kompu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
a kaj mene boli kolko ona pokazuje u marku??? daj mi objasni? objasni mi i to 64 bit. memoriju, koja bi trebala biti i kolko je to skuplje, i za koji ce mi to klinac??? jel se isplati dati 700 kuna vise??? ako da zasto??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Kartica ima 64 bitni memorijski bus što znači da ima daleko manju memorijsku propusnost nego sve novije kartice, npr. sve novije imaju 128 bitni bus a haj end kartice i 256 bitni bus. memorijska propusnost jako utječe na brzinu pogotovo u novijim igrama i sa uključenim antialiasing i aniso filteringom. A kaj se tiče tvojih pitanja kolko je kaj skuplje i dal se isplati, odgovor je tebi se ne isplati čim postavljaš takva pitanja. baj d vej one stvari kaj si ti navodio sigurno ne lete na tvojoj konfi pogotovo ne mafia naravno tu podrazumijevam da su svi efekti u igrama dakle kvaliteta prikaza na maximumu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
slazem se, naravno da nije sve ukljuceno, ali nemremo biti picajzle, danas skvadra hoce za sto manje kuna super piceka, novi korisnik nece dati 1000 kuna za neku graficku karticu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|