|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
X-Fi zvucna. Koja ?
Ovako najveci limit je 1300kn znaci u njega ulazi X-Fi platinum, X-Fi Fatal1ty i X-Fi xtreme music. Sada mi recite koju zvucnu da kupim. Problem je sta ova fatality mi je ono vise kao gamerska pa neznam jeli isti zvuk kao i kod platinum. Hvala unaprijed. Prelazim sa intergrirane nakon sto sam shvatio da je vec blesavo na malo vise pojacanog da dolazi do shuma
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
1) Creative Sound Blaster X-Fi Platinum broj 1! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
da ne otvaram novi topic bezveze, kolika je isplativost i koja je uopce razlika u karticama X-Fi mX Xtreme Gamer X-Fi Xtreme Music X-Fi Xtreme Audio Prve dvije su 700kn, a zadnja 400, osim toga music ima midi port i primjetio sam da gamer ima 64mb memorije, e sad, zanima me da li "music" ima tu memoriju i da li ima uopce ista drugacije od gamera, drugi software mozda!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Pitanje? Na čega ćeš to spajati, koje zvučnike, komponente?! Jesi razmišljao ostaviti novce u đepu?! http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.300.020 http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.300.006
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#7 |
Guest
|
ako bise išlo na xfi onda fino music bulk. od ovih 64 rama korisnost 0. ako trebaju ti neki izlazi điđa miđe onda platinum il fatality, svejedno, cijena ista. zvuk isti kod svih. |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() |
#9 |
Guest
|
Samo da još kažem,,,,Imam z-5400 koji su mrvicu slabiji od najjačeg 5.1 sistema z-5500...i imam audigy 4....E sad ti meni reci koje češ to zvučnike stavit a da su bolji od tih najjačih pa da ti je baš potreban x-fi...Jer razlike ima...al nije velka bez brige...a razlika je 300kn...Pa si razmisli i o tome malo....Nije uvijek bitno imat sve najbolje!!!Več uloženo/dobiveno!To je moje mišljenje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
nitros, kažem ti, kupovnjom platinuma buš bacio novce ak neš koristit izlaze koje nudi. zvuk je apsolutno isti ko kod musica, a cjena dupla. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Da ne otvaram novu temu,da samo nešto pitam.Koju bi bila dobra zvučna za program cubase sx3?Da li može ta platinum ili nešto bolje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
Inače se to ne bi koristilo tek toliko za zabavu,već za malo ozbiljnije snimanje pjesama.Stari mi se bavi muzikom,te je odlučio malo ozbiljnije sad krenuti...Pošto ja ne znam u zvučne,a niti on,pa smo u potražnji neke dobre zvučne.Netko nam je predložio m-audio delta 2496,ali nemam pojma kakva je... Trebao bi spojiti klavijaturu i gitaru,te snimati.Da li je to dovoljno? @nitros:Nadam se da se ne ljutiš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako mu treba samo za ovaj program koji si naveo slobodno može uzet Extreme Music. A ako se radi i malo više nego samo o tom programu neka pogleda Terratec PHASE seriju, M-Audio DELTA seriju.
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Posto se bas ne kuzim i ne pratim audio hardware molio bih vas da mi kazete kakvi su ono problemi sa nForce 4 chipsetom, je li to rijeseno i da li ce mi na DFI ploci sve raditi kako treba.
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni zao sto sam preso na x-fi sa audigy 2 zs. A kad sam budala. Uglavnom zvuk mi krci ko nespasen kad instaliram drajvere od skenera. Za poludit. Cim ih pobrisem sve radi ok. Svasta sam isprobavao, ali nista osim deinstalacije nepomaze. Jednostavno govoreci razocaran sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
cuj da sam na tvom mjestu uzeo bi definitvno creative e-mu..to je profi kartica..evo pogledaj si ovdje: http://www.alpha-m.hr/cgi-bin/w2/pro...intProdID=2222 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Je svasta sam probao. I setao zvucnu po utorima i skener po usb utorima. I sa raznim drajverima i patchevima. Ishod je uvjek isti. Ali bez skenera radi savrseno. I jos sam nesto skonto. Inace imam creative 7.1 t7900 zvucnike. I kad namjestim da imam 2.1 onda nista nekrci ni kad je skener spojen. Cim promjenim to evo ga nazad. Ali jos uvjek imam nadu da ce creative to popraviti. Ili je stvar u canonu lide35. Doduse imam i pixmu ip4000 i digitalni fotic canon a75 i s njima nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Nije broj jedan kada za istu cijenu dobijes fatality. Sada mozda jest upitna koristnost toga rama, no vjerujem da ce kompleksnije igre u buducnosti itekako to koristiti. NITROS: Ako se koristi za HTPC a nemas vec nekakav daljinski, onda bez razmisljanja uzmi plat ili fat iskljucivo zbog daljinskog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
X-fi je (skupa) igracka, a ne zvucna.Kome treba za igre moze proci, a za 64mb se mogu samo nasmijati.Mislim da nema smisla davati puno love za zvučnu koja služi za slušanje mp3-ca, osim ako ne služi za profi obradu, snimanje itd.Vidm da nitko ne prica o kablovima, bez dobrih kablova nema dobrog zvuka(iz iskustva).Mozes kupit sve najbolje a kablovi ku... Quake 2:Za cubase ti treba zvučna koja ima asio.
![]() |
#25 |
Guest
|
Pa xi-fi podržava asio 2.0 specifikacije,zato sam i pitao |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Potpisujem, Music definitivno, druge samo ako trebaš front pannel konektore sve koje nudi. Ako ide u HTPC mislim da netrebaš niti gledati druge osim music, možeš si i audigy 4 uzeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Evo sada onda posto je platinum i fatal1ty potpuno jednaka cijena dvoumim se izmedu ove E-MU i X-Fi Da li obje imaju problema sa nForce 4 ?? jer mi je blesavo dati 1000kn za nesto sto nece dobro raditi na kompu
![]() |
#30 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašto uzimat platinum ili fatality kad možeš music a razlike gotovo da nema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|