|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Socket 754 problem!
Ovako: Uzeo sam prosli tjedan polovnu maticnu Epox 8KDA3J i danas sam je isao staviti u komp umjesto dosadasnje ASUS K8V-X s kojom imam puno problema.Sve sam poslozio kako treba,sve dobro spojio, no nazalost od bootanja kompa nista.Ekran se zacrni kao kad klokas ne uspije bootat.Znaci sve se boota - DVD i prza se normalno inicijaliziraju, a na onom LED displayu je prikazano FF! U cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ili ti je mrtva ploča (manja opcija) ili ti je monitor/grafika kriva... Provjeri dal ti je grafa dobro sjela u utor, dal je spojena na dodatni napon ako joj treba, dal je monitor spojen i napravi Clear CMOS jumperom prije nego ideš dalje tražiti probleme... Inače i malo termalne paste ili kap vode/zboja na krivom mjestu to može prouzročit pa provjeri i to ako ne nađeš problem...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Bojim se da ne znači nužno sjeti se samo svih onih FF dead primjeraka Epoxica iz socket A vremena, Epox nije loša firma ali taj display je uglavnom - useless... ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
FFh na ovoj maticnoj ne znaci da je sve ok nego jednu od slijedecih stvari: 1.BIOS chip inserted incorrectly 2.Incorrect BIOS update version 3.Mainboard problem 4.Add-on card inserted incorrerctly Novi bios nisam stavljao,cip je normalno okrenut,a ni add-on kartice nisam stavljao.Izgleda da je maticna vrisnula ili je ovaj idiot od kojeg sam kupio krivo flashao bios ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Izgleda da K8V-X ipak ne pravi velike probleme ![]() Ako je toliko s***ana ta ploca a ti se fino vrati na ASUS-ovu, a tu fino zabij u bulju onome ko ti je prodao. BTW Da li bi rekao kakve si probleme imao sa K8V-X? Ja je imam vec duze vrijeme i naikakvih problema (vecih) nisam imao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|