|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Ovako-prije tjedan dva instalirala sam NFS Carbon...no malo sam se igrala...jučer sam prvi put potegnula malo duže-cilo popodne/večer...no međutim u nekom trenutku me izbacilo u win... e sad kvaka/problem je u tome što su mi win izgledali kao da su u safe modu-dakle one debilno velike ikone, rezolucija u banani etc. E sad ja vas pitam kako to povretit u normalu? Ja sam resetirala komp...no ništa win su se podigli s istim debilnim sučeljem....pa sam mijenjala rezoluciju...i da, bolje je, puno bolje no start meni je i dalje donekle debilan (malo ne puno). Probala sam i putem f8 vratit stanje s last known good konfiguration...al ništa-vraća me u istu debilanu. Sad je vec riječ o nijansama debilizma al ipak.. Inače imam lap HPnx9200, 17'' widescreen, core duo processor 1,83Ghz, giga rama i ati radeon 9600. Eto, ima li ko kakvu ideju kako sučelje vratit u normalu kako je i bilo-il na koju rezoluciju trebam namjestit-budući da nemam pojma na kojoj je bilo prije nego se ovo desilo. Thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
problem riješen pomoću system restorea |
![]() |
![]() |
|
|