|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() 1. koristim za otvaranje/rezanje .vob fileova(DVD video format) program mpg2cut2. sve je u redu dok se saveani .mpg file gleda u nekom playeru, ali ako ga hoću importati u neki video edit program(WMM, VideoStudio8...) javlja mi file format mismatch u videostudiu8 a u wmm mi javlja Vts_01_1.mpg could not be imported. An interface has too many methods to fire events from znate neki program za konvertiranje u .mpg koji radi kak spada? 2. je li bolje konvertirati u uncompressed/raw .avi? bitno mi je da je filesize od filma max.40-50 GB za 4 sata filma. koja metoda ima manji filesize? odgovor mi treba hitno, najkasnije u ned. da stignem rekodirati do pon. jer onda mora biti gotov materijal |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
1. probaj sa ImTOO 3GP Video Converter 3 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
.vob fajlove je dovoljno preimenovati u .mpg jer, u biti, oni to već jesu. Nema potrebe za dodatnim kodiranjem. Ako zelis isto prebaciti u avi, probaj sa VirtualDubMPEG2 proramom. Uncompressed avi? cemu bi ti to koristilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#6 |
Akutna lijenčina
|
uncompressed avi ima maksimalnu kvalitetu videa i ne treba rekodirati iz formata u format pa nema postupnog gubitka kvalitete. inače ne radim na nekom kućnom projektu nego je to za školu (čitaj natjecanje, rad ide u dubrovnik) i prikazat će se na TV čakovec. finta je da zahtijevaju(ČK TV) snimku baš u VHS formatu (jesu zaostali...) ali može proći i uncompressed format videa, kaže montažer za TV. meni bi ustvari dobro došao i alat za video montažu pomoću kojeg bi mogao rezati video direktno iz .vob-a kao s mpg2cut2 i exportati u avi/mpeg. mpg2cut2 normalno exportira mpg i svi playeri ga vrte ali mu video edit alati ne prepoznaju play lenght pa mi 100% zato neće loadati ni wmm ni ulead video edit8 i to nije sav jad, danas si hoću instalirati adobe premiere i neće mi ga instalirati jer mi proc nema sse2 instrukcije (amd athlon 1900+): bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Pinacle Studio 943 može ovo što ti treba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Akutna lijenčina
|
fala, probal sam sa VirtualDubMPEG i radi izvrsno sa exportanjem uncompressed AVI-a. još imam samo jednu molbu. zna ko gdje se može skinuti mpeg2 codec(posebni codec koji se instalira kao npr. Xvid) da to možem exportati u mpeg u VirtualDubuMPG a ne uncompressed avi jed doista jede hdd kao lud... bio bih zahvalan za čim brži odgovor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Jedino me još zanima....zašto? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
@potemkin.hr Ti si ga to malo zakompliciral, onak.. pošteno... Ajd si ljepo skini sa neta "VideoReDo Plus" te u njega možeš učitati VOB, izrezivati taj VOB na više djelova ili izrezati nepotrebne djelove a nemoraš ni ništa rezati ako ne trebaš nego samo provući taj VOB kroz program i sejvati ga kao nešto.mpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
točnije, trebao mi je samo konverter s kojim bi mogao expotati dijelove .vob-a u čisti mpeg2 s ispravnim headerom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Video ReDo ili ProjectX, s tim da ga u ProjecX-u demuxaš na av strimove i onda loadaš u editor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|