|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Čiščenje monitora!?
Nedavno sam kupio LCD i zanima me što koristite za njegovo čišćenje. Npr. masni prsti, pršina.. itd.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pljuvacka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ZIJEEEEEV!!!
Datum registracije: Mar 2006
|
Recimo, za moj monitor, proizvodjac preporuca suhe mekane krpice (ili maramice) ili za temeljito ciscenje izopropilni alkohol...Takodjer imas u nasim vrlim trgovinama razna sredstva za ciscenje lcd monitora, od vlaznih maramica, do raznih tekucina...
![]() |
#4 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Pluvačka može poslužiti ali najbolje je da kupiš komplet namjenjen čišćenju LCD-ova. U njemu dobiješ i kpicu od mikrovlakana i spray. Takve komplete možeš kupiti u bilo kojem computer shopu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
kupio ja neko cudo u hgspota za 60-i-nesto (!!!) kuna... doso kuci... uzo krpicu koju sam naso unutra i posprica je tim sredstvom... i po monitoru (205bw ako to ista znaci). ono ostaju tragovi poslije brisanja tim sredstvom... ja WTF?? gledam... prodjem suhim djelom krpice.. ono ostaje neka bijela masna linije... ja poludio.. koji k....??? onda nasa na netu da mjesavina alkohola (isoprophyl kazu, ja uzo onog za dezinfekciju iz bolnice) i destilirane vode u omjeru 50:50 dobro sluzi... i stvarno.. pomijesao to, i onim pamucnim cudima okruglim sta se koriste za skidanje sminke ocistio... ni traga prljavstini ni nicemu... ko nov.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj recimo uzeti bezalkoholne vlazne maramice za ciscenje lcd-a,dolaze u plasticnoj tubi i imas 100 komada unutra.Dosta dobro ciste masnocu i prljavstinu s lcd-a i poslije samo prodjes s mekanom krpicom lagano po ekranu.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ok hvala. pogledat cu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
IMHO ja nebi pljuvao po svojem hardveru ![]() antistatik nabavis, pospricas malo, pocekas 2-3min, wc papirom obrishes i to je to.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|