|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Servisi/Startup
Pozdrav, Uglavnom ovih dana su mi u oko upali 1 servis i 1 startup program koji se dize skupa s Windows-ima. Googlao sam no nisam nigdje mogao naci konkretan odgovor za sto sluze i moze li ih se ugasiti. Prvi je servis zvan : " FlexNET Licensing service ". Mislim da ovaj servis ima veze s Photoshopom CS4 ali nisam siguran, uglavnom sto je to i mogu li ugasiti taj servis? Drugi problem je program koji se podize u startupu s Windowsima, zove se "Alcohol automount" . Imam Alcohol 120% ali me zanima sto je ovaj automount? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ja sam instaliro samo ps4 i bridge i samo ovaj servis imam u startup CS4ServiceManage ..a taj servis FlexNET Licensing imaš ako cjeli ps instaliraš,to je psov servis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
pa jel trijal?ako je i nije registriran onda zato valjda...moraš ga "registrirat". a taj alkohol ugasi ako ti smeta i ako ga ne koristiš puno ali ga nemoj brisat iz startupa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Nije trial ne, pa volio bi da mi netko objasni cemu taj program u startupu, googlao sam i receno mi je da ima veze s mjenjanjem virtualnih diskova u... boot-u ? wtf... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|