|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
WIN XP par pitanja nepovezanih
prvo , dal da ostavim ukljuceno ono "indexing service" neki kazu da je to dobro , neki kazu da usporava komp bezveze. imam 2 particije 10 + 70 GB , ak je bitno... drugo pitanje. jel postoji , i u krajnoj liniji dal je potreban , neki program za spajanje u wirelles network , other than onaj koji se dobi sa SP2/wirelles adapterom? imam soemens a08 il kak vec , onaj mali , pederski , i ne svida mi se soft , nekak je sav ko az djecu , sve u bojama. onaj od windowsa izgleda ok , al nisam siguran kolko je dobar .. ima sta bolje? treće , cisto hipotetsko pitanje : dal je moguce pravno gonit nekog zato sto ti se zakacio na wirelles mrezu i cuclao ti promet? ![]() fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Ako često koristiš search opciju, ostavi uključeno. 2. Siemensov gadnije izgleda, ali je bogatiji opcijama. Izaberi šta ti više odgovara, trećeg nema. 3. Nemaš gotovo nikakve šanse da otkriješ tko ti se spojio na mrežu tak da...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lepi
|
3. a MAC adresa? 1.hvala , ne koristim to skoro nikad . nadalje , kak povečat domet siemnsu tom mom bezicnom , i dal je to uocpe ostvarivo ak pretpostavimo da komp dva zida djele od vanjskog prostora |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
MAC adresa ne znači ništa, to je samo adresa WLAN kartice/routera, nema nikakve veze sa ISP-om, a može se uz malo muke i promijeniti...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Desni klik na particiju > Properties > skineš kvačicu s Allow Indexing Service to index this disk for fast file searching ili u Start > Run > services.msc > dva puta klikni na Indexing Service > Startup type na Disabled i eventualno Stop > OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lepi
|
1)dal je NTFS u praksi brzi od FAT32? 2)is it just me , il je na win xp normalno da se sporije bootaju kad stavis da se prilikom ulaska u windowse mora izabrat neki od korisnika(eventualno unjet pass) onak ekran mi postane crn na 10 sekundi , nista se ne dogada , ahrd jadan ne radi , i onda pdjednom proradi i pojavi se plavi ekran i trazi me pass za Hrvoja inace samo ja koristim komp , al mama mi se informatizirala pa sam joj odluci ostat na kraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lepi
|
anyone? imam jos jednoi pitanje, nije striktno uz XP vezano.. imam 2x256 rama, sad bi modz stavio jos 256 .. instaliro windowse prije mjesec dana , sve mi sljaka ko najtocnija SUI urica , tocno kak ocu ,, jel nuzno reinstalirnje windowsa da bi registriro i iskorstio sistem dodatne rame? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|