|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nadogradnja Konfe (MB,RAM,VGA,CPU)
Bok svima. Novi sam na forumu, citam ga vec neko vrijeme pa sam odlucio tek sad postati. U situaciji sam da si za tjedan dana moram nadograditi komp za max 4000kn. Ove komponente koje su navedene u naslovu sam prodao pa mi trebaju samo one. Zbog nekih mogucnosti kreditiranja ponuda mi je ograničena na onu u ve-milu. Ono što sam do sad uspio izabrati je: MB Gigabyte M55S-S3, sAM2, nVidia NF550, FW, GLAN, ATX 2 god. 623,87 kn DDR2 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax 3 god. 740,60 kn Gigabyte Radeon X1650XT 256MB DDR3, PCIE, TVout, DVI 2 god. 1.212,30 kn CPU AMD Athlon64 X2 3800+ (64-bit, integ.DDR2 mem. kontr., 1M L2 on-chip cache, 2000 MHz, Windsor dual core), Socket AM2, BOX 3 god. 1.157,56 E sad... dobijam razne inpute od frendova da AMD X2 ne valja i da bih trebao uzeti opteron-a, zatim grafa mi je prejaka i neisplativa, RAM na 800 radi isto kao na 677MHz ... Ispao sam iz opticaja prije dugo dugo vremena i sad mi je malo teže pohvatati končiće pa mi treba Vaša cijenjena pomoć. Konfiguracija mi najviše služi za gledanje filmova, programiranje i zafrkavanje s programima, igranje igrica, tim redom. Svaka pomoć je dobrodošla : goood :
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frendovi ti imaju pravo glede meme - Kingmax 667 se može bez problema dići na 800MHz. Ako nisi baš jači igrač, dovoljna bi ti bila i X1650Pro (i tu frendovi imaju pravo). Sve drugo je ok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Malo sam pročitao na netu usporedbe procesora i odlucio sam ipak uzeti Intel E6300 i GigaByte ploču 965P-S3 A što se tiće grafičke kartice, imaš pravo coconut, radije ću uzeti X1600Pro pa pričekati da pojeftine kartice koje podržavaju DirectX10 Hvala na pomoći.
![]() |
#6 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|