|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
PHILIPS 190X6FB
Ima li ga tko, ili ga je imao. Ajd mi napisite neki svoj review. Razmisljam da njega piknem. Mogu ga dobiti dosta ispod cijene. Sam mi nemojte pisati "nemoj taj, radje si pikni onaj" i slicno, osim ako i jedan i drugi niste imali doma. Komp mi sluzi za: surfanje, filmovi, glazba... Zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Ja sam ga neki dan u metrou vidjela i odlicno mi izgleda. Do njega je bio Samsung 940bf..koji je navodno jako dobar i bolji po nekim karakteristika od philipsa, ali moram priznat da mi je na philipsu slika bolje izgledala. Boje su puno bolje. Evo i ja razmisljam o njemu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma da. U medjuvremenu mi uletila jos neka lova, pa mislim mozda nadoplatiti za samsunga 971p. Je imo ko iskustva sa ovim monitorom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
971p je zvijer. Imam 970p koji je predobar, a 971p mora biti još bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Kupiti philips ili samsung pitanje je sad! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Na kraju kupio 190x6 philips. I curi porciju cevapa i par piva, a cak i sebi. Kad ga malo stestiram napisem sud svoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Jesi stestirao ti to? Ajmo dojmove..ja sutra kupujem i jos sam u dilemi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Evo malo kasnim, al sam uzivao u slici. Ko god ga uzme nece mu biti zao. Vidljivi kut je super, filmove gledam iz kreveta sa 2,5m udaljenosti bez potrebe za zakretanjem monitora. Boje su super , makar kad sam ga spojio nakon sto sam 3 god. buljio u samsung 959Nf sve mi je bilo nekako cudno. Valjda je to problem adaptacije. Al, evo, posto je proslo 2 dana i problem adaptacije je prosao, mogu reci da je to to. Razmisljao sam uzeti 971p samsunga, al nisu tolike razlike u slici, bar na prvu loptu. I frend koji ima 971p mi kaze da je ovaj monitor mrak i ne vjeruje da sam ga platio samo 2400kn. Uz garanciju na mrtve pixele monitor je stvarno best buy! Nia i Flytech javite ak vas jos kaj zanima, kao i vase dojmove (ako ste ga uzeli). Pozdrav! Zadnje izmijenjeno od: Jurko. 11.09.2006. u 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Kupila ga i ja jucer. Prvi, ali nazalost vrlo kratki, dojmovi su odlicni. Slika je super.. Ekran mi se doma cini jos veci nego u ducanu.. do sad sam imala 15" 8 god star CRT..ha ha. Da promjena mi je ![]() Dizajn mi je puno bolji od Samsunga..ali nekima se mozda bas to nece svidat. Meni se i boja cini bolja od Sm. Ima na ekranu i USB prikljucak, zvucnike..sasvim ok. Ja sam svog kupila u Nitelu za 2300kn.. Tam ih imate i spojene, ako nekoga zanima kak izgleda. Jedina zamjerka..rekli su mi da je DVI kabel u kutiji, a nije. Mogla sam odma kupit..secu me bezveze ![]() A opet ak neko planira kupit Samsunga 940 bf..vidjela sam ih u Optimumu na akciji za 2300. Tip koji radi je super.. spaja sve po zelji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Na koliko su ti postavke za brightness i contrast, kao i crvena, plava i zelena boja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Dali mi može netko reći dali mu je vidljivi dio monitora na gornjoj strani manji nego npr. dolje i desnoj? pr. dali je tamna crta između ruba i vidljivog dijela deblja nego dolje? Ako je itko shvatio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Cekaj, pricate o 190X6FB? Bas si i ja namjeravam kupiti taj mon, mogu ga nabaviti za ispod 2000Kn sa PDVom, zanima me kakva je slika prilikom citanja teksta, surfanja i tako, znaci cisto office aplikacije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
Imam ga mjesec dana i još nisam našao manu. Slika je odlična u svemu, u igricama nema ghostinga. Mene samo zanima dali i drugi imaju sa lijeve i gornje strane deblju crnu liniju nego sa desne i doljnje? Nije problem u centriranju zaslona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
ja sam imao velikih problema s tim monitorom.......... http://img503.imageshack.us/img503/1644/slika199mq.jpg štoviše s njih 5-6......sad sam na samsungu |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
He he, ne brini, nisu bed pixeli nego mi se nešto nalazi na lećama u fotiću sa kojim sam slikao, na svakoj fotki je tako ako je slikano u totalnom mraku : goood : P.S. ako se nekim čudom pojavi jedan bed pixel, odmah mjenjam za novi, perfect panel garancija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
|
Ispravak sa bed na bad pixele, bolje da se odmah sam ispravim nego da me drugi : bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Problem sa zvukom?
Kupio sam 190X6 pre par dana i sve je super osim sto mi zvucnici ne rade, a kad prikljucim slusalice na monitor cujem zvuk. Nije do sound card-a jer sam audio prikljucio i na vise uregjaja i opet zvucnici ne rade. E sad u device manager-u pod monitor imam 4 monitora - tri default i jedan philips 190X6. Mislim da je softwerski problem. Jer ima neko neku ideju kako da to popravim i sredim? Pozdrav iz Makedonije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|