|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
neki program za *.pdf
Stvarno mi je vec prekipjelo s ovim adobe-om koji prespor bez obzira kolika ja imao rama i koliko bio nabrijan komp... da ne govorim o tome da nekad imam mogucnost printanja na jedan nacin a poslje pak nemam itd... zanima me jel ima mozda neki bolji program? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Starija verzija nije niti trebala instalaciju, mislim da ova nova treba...Ali svejedno, koja god, za čitanje pdf-a fenomenalan programček. Ako koristiš Firefox, dodaj si i ekstenziju "PDF download" i u njemu si porihtaš da pdf-ove sa neta otvaraš sa Foxit-om (ili skineš pa onda gledaš, uglavnom, super ekstenzija)
![]() |
![]() |
#4 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
skini adobe reader 8icu. puno je bolja i od 7ice i od foxita. po mome misljenju. fajl od 2 mege otvara unutar 1 sekunde meni doma. i adobe pro verzija je jednako brza sto me dosta cudi doduse p.s. dosta se ljudi na foxit zali da im search ne radi bas kako treba u sto sam se i sam uvjerio. navodno tih problema nije bilo na starijim verzijama pa ako se odlucis na to pripazi da uzmes verziju bez tih problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
msvrtan kaj si ti živ^^ , sjećam se tebe kao aktivnog člana prije par godina, a sad evo prvi put da sam naletio na tvoj post (a mozda smo i na drugacijim temama hehe). ok hvala ljudi, bum isprobao pa bum vidil poz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|