|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Dakle ovako, kupujem laptop, odluka je pala na Acer, najprihvatljiviji mi je po dizajnu i prvenstveno po cijeni, ulozeno/dobiveno i slicno. Da odmah rascistimo laptop mi ne treba za igrice i previse napredne programe, nego onako internet filmovi muzika, malo programiranja i slicno. Isto tako volio bih da mogu gore staviti i Vistu nakon nekog vremena Cijena ne velika oko 4.5 - 6.5 kkn maksimalno. Bez OS-a ili sa linuxom. Pitanje je sljedece razlika izmedju AMDTuriona64 MK 36 i kakvi su to procesori sto se izdrzljivosti tice te potrosnji baterije te Intel® Core™ Solo CPU (1.83GHz/1MB), mozda nesto drugo, moze li to vrtiti Vistu ili mozda da trazim neki centrino Memorije cu uzeti 1gb, a poslije mozda jos jednu. Te jos jedno pitanje, kakva je graficka kartica x1100 hoce li biti dobra za moje potrebe? Acer 5101 ili 5610? hvala pozdrav Zadnje izmijenjeno od: acca2211. 27.01.2007. u 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
X1100 će ti biti onda i predobra. Čak bi te zadovoljila onda i intelova 950GMA. Samo što atijeva ti je 3d dakle neke igre će pokrenut. Ako ti je važno samo da vrtiš office aplikacije onda gledaj dizajn, cijenu, kut gledanja monitora i veličinu entera jer pri brzom pisanju zna bit problem ako se nisi naviknuo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() naviknut cu se ja brzo na taj enter ma koliki on bio : sniper :enter |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
90% trenutnih laptopa u trgovinama će bez problema vrtiti Vistu. Turion MK je jednojezgreni procesor. Dvojezgreni Turioni imaju Tx oznake. Razlika u potrošnji, brzini i sl. između njega i Core Duo (ne Core 2 Duo!) je cca. 15% u korist Intela. Core Solo je slabiji od Core Dua. ATI 1100 će ti biti sasvim dovoljan za tvoju svrhu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|